maniusc napisał(a):a jakie duże markety są w pobliżu? wiem o Studenacu i o Lidlu w Ploce
VONPLES napisał(a):maniusc napisał(a):a jakie duże markety są w pobliżu? wiem o Studenacu i o Lidlu w Ploce
Studenac w Podacy to...sklepik a nie duży supermarket (ale i tak wszystko kupisz). W Gradacu jest Konzum ale też nie taki "potężny" jak w Makarskiej czy Metkovicu. W Gradacu jest także duży sklep Studenac przy bankomacie na ulicy Obala! Lidl w Ploce jest fajnie usytuowany bo nie trzeba wjeżdżać "w miasto". My generalnie zakupy sklepowe robimy w "kultowym" Studenacu w Podacy. Jedynie w trakcie wyjazdów do Dubrovnika czy Mostaru zaopatrujemy się w tych "wielkopowierzchniowych" marketach będących po drodze.
macias_14 napisał(a):Ponawiam pytanie o Apartmani Jelena przy Put Sela 2 był ktoś z forumowiczów? Mamy rezerwację na dwa tygodnie lecz bliskość Jadranki może okazać się zbyt uciążliwa. Po tygodniach spędzonych na szukaniu kwatery wzięliśmy co było wolne, ale nie chciałbym być przeklęty przez współtowarzyszy podróży. Wiem, że już pytałem o to wcześniej, lecz z racji tego,że jako jedyny byłem wcześniej w Cro, to znajomi wymagają
Z szacunku dla naszych gospodarzy chciałbym uniknąć zmiany kwatery po dwóch dniach, o ile takowa by się w ogóle znalazła.
Pozdrawiam.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne