Mikromir napisał(a):maniusc napisał(a):Tak to jest to miejsce, ale póki co znam je tylko w teorii...
może coś jeszcze?
Wiesz, które apartamenty zabukowałeś? Ładne widoki tylko z tych wyżej położonych, najgorzej na parterze, bo miejscami trochę poniżej ulicy. No, zawsze można wyjść na ten piękny taras na dachu.
Mały parking jest od ulicy Guvno ale podwórka brak. Jak widać dość gęsta zabudowa, dom jest tuż przy drodze. Blisko w górę ulicy jedna knajpka przy Primorski Put, druga na nabrzeżu tuż przed plażą. Po drodze na plażę straganik z owocami oraz dmuchańcami, mydłem i powidłem. Przy plaży miła pani też sprzedawała owoce, jest tam także knajpka.
Największy plus Jeleny to właśnie bliskość plaży.
beakarp napisał(a):Dzięki Signum - z gospodarzem cięzko się dogadac w tej kwestii, bo on bardziej niemiecko a ja anglojęzyczna
signum69 napisał(a):beakarp napisał(a):Dzięki Signum - z gospodarzem cięzko się dogadac w tej kwestii, bo on bardziej niemiecko a ja anglojęzyczna
Na 13 stronie tego wątku jest fotka na której widać wjazd na Ribarską, po prawej stronie jest niestety już nieczynna piekarnia( biały pawilonik) a Ty skręcisz przed lampą przy żółtym budynku w lewo.
Potem parę metrow i raz jeszcze w lewo.
Co do gospodarza to Mariusz ma rację , na pewno się dogadacie. Jakby nie szło poproś o kieliszek rakiji i efekt murowany
Życzę wspaniałych wrażeń z pobytu w Podaca . Mnie to miejsce urzekło na tyle że będe tam 9 raz z rzędu
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne