fleischman napisał(a):No Vonples, widziałem, że Ty już honorowe obywatelstwo masz
Nie ukrywam, że decyzja zapadła w dużej mierze dzięki Twoim i Mikromir relacjom.
Maniusc, najwyżej jak nic nie znajdziemy, to do Was wbijemy na kolację, hehehe
maniusc napisał(a):Tak to jest to miejsce, ale póki co znam je tylko w teorii...
może coś jeszcze?
Mikromir napisał(a):fleischman napisał(a):Nie ukrywam, że decyzja zapadła w dużej mierze dzięki Twoim i Mikromir relacjom.
A to mnie zaskoczyłeś... Bo ja wcale aż tak pochlebnie się nie wyrażałam...
A jaki masz z grubsza budżet na ten apartman, bo może coś podeślę?...
fleischman napisał(a):Zakładam max 400 euro na noclegi. Fajnie gdyby się udało znaleźć w przedziale 35-40 za dobę. Jeżeli się nie uda, to trzeba będzie skrócić pobyt... Chyba, że się nieoczekiwanie jakaś fucha przedwakacyjna trafi
VONPLES napisał(a):A ja płacę 25 euro za apartman 2 osobowy za dobę (bez TV i klimy) 100m od plaży w sierpniu!!
fleischman napisał(a):VONPLES napisał(a):A ja płacę 25 euro za apartman 2 osobowy za dobę (bez TV i klimy) 100m od plaży w sierpniu!!
A ja terminowo przyjeżdżam po Tobie, co nie..?
Żartuję Ale powiedz mi (bez wnikania w szczegóły) - to jest special price dla Ciebie?
Nam dokładnie chyba o coś takiego chodzi - pokój+kuchenka/aneks+łazienka. Bez TV (bajki bierzemy na lapku dla Młodej). I tyle.
Napisałem 35-40 po przeglądaniu różnych ofert w necie...
Mikromir napisał(a):fleischman napisał(a):Zakładam max 400 euro na noclegi. Fajnie gdyby się udało znaleźć w przedziale 35-40 za dobę. Jeżeli się nie uda, to trzeba będzie skrócić pobyt... Chyba, że się nieoczekiwanie jakaś fucha przedwakacyjna trafi
Spoko jeża. Klik i już masz na PW...
VONPLES napisał(a):fleischman napisał(a):VONPLES napisał(a):A ja płacę 25 euro za apartman 2 osobowy za dobę (bez TV i klimy) 100m od plaży w sierpniu!!
A ja terminowo przyjeżdżam po Tobie, co nie..?
Żartuję Ale powiedz mi (bez wnikania w szczegóły) - to jest special price dla Ciebie?
Nam dokładnie chyba o coś takiego chodzi - pokój+kuchenka/aneks+łazienka. Bez TV (bajki bierzemy na lapku dla Młodej). I tyle.
Napisałem 35-40 po przeglądaniu różnych ofert w necie...
Po kilku latach pobytu..moja specjalna cena bez ściemy
Dragi prijatelji, ako želite možete dobiti dva apartmana kod susjeda Rade. Već ste bili kod njih. Cijena bi bila 25 eura. Možete pogledati na stranici
http://www.adriatic.hr/hr/hrvatska-dalm ... 16/A-516-a
Ista cijena bi bila i za vaše prijatelje kod mame i tate. - AS-515-d
Ako vam odgovara javite se da možemo rezervirati.
Puno vas pozdravljaju mama i tata.
Pozdrav, Jadranka
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne