Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PODACA 2014

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maniusc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniusc » 15.05.2014 21:01

zapraszam (y) :)
fleischman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fleischman » 15.05.2014 21:02

:D
fleischman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fleischman » 15.05.2014 21:07

BTW, polecam się w temacie namiarów (2 + dziecko). Niekoniecznie nad samym morzem, ale też zdecydowanie nie przy Jadrance. Bez "marmurów" - bo budżet raczej ekonomiczny ;-)
Jakbyście coś mogli podrzucić sprawdzonego - będę wdzięczny.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 15.05.2014 21:08

maniusc napisał(a):Primorski put 21
Villa Podaca
w 4 rodziny 4-osobowe
coś powiesz o tym miejscu?

Pod tym adresem jest villa Jelena. Czy o nią Ci chodziło?
To bardzo blisko plaży północnej.

Obrazek

Obrazek
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 15.05.2014 21:12

fleischman napisał(a):No Vonples, widziałem, że Ty już honorowe obywatelstwo masz :-)
Nie ukrywam, że decyzja zapadła w dużej mierze dzięki Twoim i Mikromir relacjom.

Maniusc, najwyżej jak nic nie znajdziemy, to do Was wbijemy na kolację, hehehe

Hvala, hvala...Dziekuję! Dziękuję za "dużą miarę" w podjęciu decyzji!! A z tym obywatelstwem to....pewnie chciałbym...niekoniecznie "honorowe"!! :wink:
maniusc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniusc » 15.05.2014 21:13

Tak to jest to miejsce, ale póki co znam je tylko w teorii...
może coś jeszcze?
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 15.05.2014 21:14

fleischman napisał(a):Nie ukrywam, że decyzja zapadła w dużej mierze dzięki Twoim i Mikromir relacjom.

8O 8O 8O
A to mnie zaskoczyłeś... Bo ja wcale aż tak pochlebnie się nie wyrażałam... :wink: :mrgreen:

A jaki masz z grubsza budżet na ten apartman, bo może coś podeślę?...
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 15.05.2014 21:29

maniusc napisał(a):Tak to jest to miejsce, ale póki co znam je tylko w teorii...
może coś jeszcze?

Wiesz, które apartamenty zabukowałeś? Ładne widoki tylko z tych wyżej położonych, najgorzej na parterze, bo miejscami trochę poniżej ulicy. No, zawsze można wyjść na ten piękny taras na dachu. :D
Mały parking jest od ulicy Guvno :wink: ale podwórka brak. Jak widać dość gęsta zabudowa, dom jest tuż przy drodze. Blisko w górę ulicy jedna knajpka przy Primorski Put, druga na nabrzeżu tuż przed plażą. Po drodze na plażę straganik z owocami oraz dmuchańcami, mydłem i powidłem. Przy plaży miła pani też sprzedawała owoce, jest tam także knajpka.
Największy plus Jeleny to właśnie bliskość plaży.
fleischman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fleischman » 15.05.2014 21:42

Mikromir napisał(a):
fleischman napisał(a):Nie ukrywam, że decyzja zapadła w dużej mierze dzięki Twoim i Mikromir relacjom.

8O 8O 8O
A to mnie zaskoczyłeś... Bo ja wcale aż tak pochlebnie się nie wyrażałam... :wink: :mrgreen:

A jaki masz z grubsza budżet na ten apartman, bo może coś podeślę?...

Najwidoczniej trafiłaś "w sedno punktu" :-)
Zakładam max 400 euro na noclegi. Fajnie gdyby się udało znaleźć w przedziale 35-40 za dobę. Jeżeli się nie uda, to trzeba będzie skrócić pobyt... Chyba, że się nieoczekiwanie jakaś fucha przedwakacyjna trafi ;-)
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 15.05.2014 21:46

A ja płacę 25 euro za apartman 2 osobowy za dobę (bez TV i klimy) 100m od plaży w sierpniu!!
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 15.05.2014 21:49

fleischman napisał(a):Zakładam max 400 euro na noclegi. Fajnie gdyby się udało znaleźć w przedziale 35-40 za dobę. Jeżeli się nie uda, to trzeba będzie skrócić pobyt... Chyba, że się nieoczekiwanie jakaś fucha przedwakacyjna trafi ;-)

Spoko jeża. Klik i już masz na PW... :D
fleischman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fleischman » 15.05.2014 21:54

VONPLES napisał(a):A ja płacę 25 euro za apartman 2 osobowy za dobę (bez TV i klimy) 100m od plaży w sierpniu!!

A ja terminowo przyjeżdżam po Tobie, co nie..? ;-)
Żartuję :) Ale powiedz mi (bez wnikania w szczegóły) - to jest special price dla Ciebie?

Nam dokładnie chyba o coś takiego chodzi - pokój+kuchenka/aneks+łazienka. Bez TV (bajki bierzemy na lapku dla Młodej). I tyle.

Napisałem 35-40 po przeglądaniu różnych ofert w necie...
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 15.05.2014 21:57

fleischman napisał(a):
VONPLES napisał(a):A ja płacę 25 euro za apartman 2 osobowy za dobę (bez TV i klimy) 100m od plaży w sierpniu!!

Żartuję :) Ale powiedz mi (bez wnikania w szczegóły) - to jest special price dla Ciebie?

Nam dokładnie chyba o coś takiego chodzi - pokój+kuchenka/aneks+łazienka. Bez TV (bajki bierzemy na lapku dla Młodej). I tyle.

Po kilku latach pobytu..moja specjalna cena bez ściemy
Dragi prijatelji, ako želite možete dobiti dva apartmana kod susjeda Rade. Već ste bili kod njih. Cijena bi bila 25 eura. Možete pogledati na stranici
http://www.adriatic.hr/hr/hrvatska-dalm ... 16/A-516-a

Ista cijena bi bila i za vaše prijatelje kod mame i tate. - AS-515-d

Ako vam odgovara javite se da možemo rezervirati.

Puno vas pozdravljaju mama i tata.

Pozdrav, Jadranka
fleischman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fleischman » 15.05.2014 21:59

Mikromir napisał(a):
fleischman napisał(a):Zakładam max 400 euro na noclegi. Fajnie gdyby się udało znaleźć w przedziale 35-40 za dobę. Jeżeli się nie uda, to trzeba będzie skrócić pobyt... Chyba, że się nieoczekiwanie jakaś fucha przedwakacyjna trafi ;-)

Spoko jeża. Klik i już masz na PW... :D

Jak jo Ci przaja :)))
fleischman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fleischman » 15.05.2014 22:07

VONPLES napisał(a):
fleischman napisał(a):

Po kilku latach pobytu..moja specjalna cena bez ściemy
Dragi prijatelji, ako želite možete dobiti dva apartmana kod susjeda Rade. Već ste bili kod njih. Cijena bi bila 25 eura. Možete pogledati na stranici
http://www.adriatic.hr/hr/hrvatska-dalm ... 16/A-516-a

Ista cijena bi bila i za vaše prijatelje kod mame i tate. - AS-515-d

Ako vam odgovara javite se da možemo rezervirati.

Puno vas pozdravljaju mama i tata.

Pozdrav, Jadranka

To ale Ty mi nie podawaj namiarów na za 4 lata... :-D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne