VONPLES napisał(a): ....i od dwóch lat promenada w drugą stronę do...Zaostragu (też fajna)!!
draywer napisał(a):Witam serdecznie wszystkich cro-maniaków. Jestem tu po raz pierwszy, więc bardzo proszę o wyrozumiałość Tak jak wy polubiłem Chorwację i w tym roku również wybieramy się z rodziną i gronem przyjaciół do tego jakże urokliwego miejsca. Tym razem przyszedł czas aby odwiedzić południową część Chorwacji i wybór padł na Podacę. I tu kieruję do was pytanie : czy ktoś może gościł u pana Marko Stankovica przy ul. Zvirine 7. Znaleźliśmy tę kwaterę poprzez stronę adriaticonline.cz i już zrezerwowaliśmy sobie pokoje na początku sierpnia, lecz chciałbym, z waszą pomocą dowiedzieć się czegoś więcej o tej kwaterze, właścicielu itp. Jeśli możecie to pomóżcie będę bardzo zobowiązany. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia w Podacy.
Adam z Wrocławia.
Mikromir napisał(a):hatatitla napisał(a): Dodatkowo kartą jeszcze na bramkach bo tam zwykle znacznie mniejsza kolejka niż przy konwencjonalnych okienkach.
Racja. Boleśnie się przekonaliśmy o tych kolejkach, gdy w drodze powrotnej przed Zagrzebiem przegapiliśmy zjazd do bramek na kartę - godzina w korku...
VONPLES napisał(a):draywer napisał(a):Witam serdecznie wszystkich cro-maniaków. Jestem tu po raz pierwszy, więc bardzo proszę o wyrozumiałość Tak jak wy polubiłem Chorwację i w tym roku również wybieramy się z rodziną i gronem przyjaciół do tego jakże urokliwego miejsca. Tym razem przyszedł czas aby odwiedzić południową część Chorwacji i wybór padł na Podacę. I tu kieruję do was pytanie : czy ktoś może gościł u pana Marko Stankovica przy ul. Zvirine 7. Znaleźliśmy tę kwaterę poprzez stronę adriaticonline.cz i już zrezerwowaliśmy sobie pokoje na początku sierpnia, lecz chciałbym, z waszą pomocą dowiedzieć się czegoś więcej o tej kwaterze, właścicielu itp. Jeśli możecie to pomóżcie będę bardzo zobowiązany. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia w Podacy.
Adam z Wrocławia.
My do Podacy wybieramy się 5 raz z rzędu!! Niestety na temat tej kwatery nie mogę Ci nic napisać ale myślę, że ktoś się odezwie!! Jedno co mogę stwierdzić to, to że, Podaca jest tak wspaniałym miejscem, że "jakość" kwatery raczej nie ma większego znaczenia!! Pozdrawiam!! Kiedy się wybieracie??
Absolut napisał(a):a czy ktoś wie jak wygląda ulica Ribarska w Podacy, ba nawet nie ma jej wymienionej na mapie
Absolut napisał(a):Ja nie byłem, a czy ktoś wie jak wygląda ulica Ribarska w Podacy, ba nawet nie ma jej wymienionej na mapie, a mam wynajęty apartament przy tej ulicy. Będę wdzięczny za jakieś fotki, info itp. pozdrawiam wszystkich
kleeberg napisał(a):Absolut napisał(a):Ja nie byłem, a czy ktoś wie jak wygląda ulica Ribarska w Podacy, ba nawet nie ma jej wymienionej na mapie, a mam wynajęty apartament przy tej ulicy. Będę wdzięczny za jakieś fotki, info itp. pozdrawiam wszystkich
podaca-t24741-225.html#p1005789
Mikromir napisał(a):kleeberg napisał(a):Absolut napisał(a):Ja nie byłem, a czy ktoś wie jak wygląda ulica Ribarska w Podacy, ba nawet nie ma jej wymienionej na mapie, a mam wynajęty apartament przy tej ulicy. Będę wdzięczny za jakieś fotki, info itp. pozdrawiam wszystkich
podaca-t24741-225.html#p1005789
Barisa to Ribarska 1 i stoi tuż przy magistrali, reszta ulicy biegnie już w stronę morza.
VONPLES napisał(a):(Mikromir).....jesteś niesamowita!! Szacun od stałego bywalca Podacy!!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne