napisał(a) Mikromir » 25.01.2014 20:36
maniusc napisał(a):witam
mam ofertę z Villa Jelena
czy ktoś coś wie w temacie?
i czy polecacie Podaca?
Villę Jelenę widać w głębi po lewej:
Budynek przylega ściśle do drogi prowadzącej na plażę (spokojna uliczka), ale to nie jest pierwszy rząd od morza, raczej trzeci, a wliczając jedną ruderę obok nawet czwarty. Tu link ze zdjęciami lotniczymi, zrób sobie zbliżenie tego wysokiego budynku z tarasem na dachu:
https://marinas.com/view/marina/14646_P ... r__CroatiaZastanawiałam się nad nim w zeszłym roku, ale wtedy akurat podnieśli ceny. Powiem tak - jeśli zabukujesz apartman na wyższym piętrze, to ok, będziesz miał fajny widok na morze i Hvar (i kawałek jadranki). Jeśli jednak zarezerwujesz na niższym piętrze od strony Primorski Put albo Guvno, to ludzie idący na plażę będą Ci zaglądać do talerza (albo kieliszka
) i nie będziesz miał klimy. Wokół budynku brak ogrodu, miejsca parkingowe tylko (od ul. Guvno), ale mają fajny taras na dachu, tyle że bez cienia. Jeśli cena jest jak na stronce (czyli 60-65, jak widzę), to szału ni ma, bo w tych okolicach dostaniesz apartament - zwłaszcza taki jak na niższych piętrach, czyli bez widoków i klimy - za dużo niższą cenę. Ja nie dalej niż 50m w górę ulicy płaciłam za 5-osobowy apartament 3+2 z osobną sypialnią 40m2, bez widoku na morze, z klimą (po negocjacjach) i taksem, 50E. Patrząc na zdjęcia, wyposażenie podobne. No chyba, że zaproponowali ciekawszą cenę, niż na ich stronie.
Pozdrawiam.