jma napisał(a):ja wrocilem z Podacy, mowiac szczerze to nie wiem czym sie zachwycacie? ciasno, wasko i nic nie ma.
Nic...poza bliskoscia morza, waska plaża, chamskie zostawianie recznikow w celu rezerwacji...
Postawienie auta gdziekolwiek indziej niz na miejscu zakwaterowania , wykluczone.
Jak dla mnie..czarna dziura.
Miejsce moze byc dobre dla rodzin z maluchami.
jma napisał(a):ja wrocilem z Podacy, mowiac szczerze to nie wiem czym sie zachwycacie? ciasno, wasko i nic nie ma.
Nic...poza bliskoscia morza, waska plaża, chamskie zostawianie recznikow w celu rezerwacji...
Postawienie auta gdziekolwiek indziej niz na miejscu zakwaterowania , wykluczone.
jogi125 napisał(a):poszukuje apartamentów dla 6 osób przy plaży południowej na uboczu może jak jesteście na miejscu to coś podpowiecie
signum69 napisał(a):jma napisał(a):ja wrocilem z Podacy, mowiac szczerze to nie wiem czym sie zachwycacie? ciasno, wasko i nic nie ma.
Nikt nie oczekuje od Ciebie zachwytów, miało prawo się nie podobać.
Gdybyś dokładnie przeczytał wpisy miałbyś mgliste pojęcie,że nie ma tam galerii handlowych, dyskotek jak na Ibizie, czteropasmowej autostrady do plaży i kolejki gondolowej do starej Podaca. Dla wielu atutami są kwestie,które Tobie przeszkadzają. Dla mnie problem pozostawienia auta w innym miejscu niż pod apartamentem jest nawet zabawny. Miałem jeździć samochodem na plaże albo do Studenaca?
Dla mnie to też dziura... - mała, kochana "dziura"
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne