piekara114 napisał(a):To super! My uwielbiamy snurkowanie, dlatego zawsze szukamy plaży ze skałkami, bo choć jakieś roślinki i ukwiały będą.... A jakieś zdjęcia podwodne się pojawią w relacji 3E?Lidia K napisał(a):Zawdzięczam Ci odkrycie "podwodnego raju". Jestem oczarowana i nie przypuszczałam, że tak mnie woda wciągnie. Bo to co widziałam to zaledwie przybrzeżny mikro świat. Pokazałaś wspaniałą maskę i szybko zimą ją kupiliśmy ale w maju na Krecie nie znalazł się odpowiedni spokojny, długi dzień na popływanie z maską. Teraz na wrześniowym greckim 3E nie wchodziłam do wody bez maski i godzinami przebywałam z rybkami.
Nie byłam przygotowana na takie poważne wyzwanie i nie mieliśmy czym robić zdjęcia pod wodą. Po pierwszych kontaktach z podwodnym światem muszą nam wystarczyć opisy emocji.
dangol napisał(a): Żeby więc nie błąkać się między firefoxem a explorerem, dotychczasowe zdjęcia teneryfiańskiej relacji przerzuciłam na serwer naszego forum i tak będę je zamieszczać w kolejnych odcinkach (nie mam bowiem planów, aby wklejać je jeszcze gdzieś indziej).
To najprostsze rozwiązanie chociaż w naszym przypadku nie sprawdziłoby się gdyż nasze relacje są wspólnie tworzone.
marze_na napisał(a): dangol napisał(a):
Wszelkie wstawki zawsze mile widziane , a niektórzy to nawet celowo utworzyli trio , żeby wstawek było więcej
A my myśleliśmy, że tylko nas to śmieszy, dziwi i szokuje.