napisał(a) dangol » 11.10.2018 11:35
Małgosiu, świetnie że maska się przydała
. Ja mojej w tym roku nie użyłam
, chociaż poleciała z nami na Tene. W zasadzie tylko w jednym miejscu mogłam ją ubrać, bo w innych albo rybek było mało, albo fala za duża.
Lidia K napisał(a):Zaglądam chociaż zdjęć nie widzę na żadnym nośniku ani na telefonie z androidem ani na komputerze z xp, w żadnej przeglądarce ani na komputerze z windowsem 7. :
Zastanawiam się, czy
nie zmienić serwera zdjęciowego, bo problem pewnie zaczyna się na jego szczeblu, skoro fotki w innych relacjach są widoczne. Jaki jednak wybrać, skoro coraz więcej z nich przestaje być bezpłatnymi, żeby nie zdjęcia nie zniknęły w najbliższym czasie ???
No bo również dla mnie jest to
uciążliwe, skoro korzystam głównie z firefoxa... Wydawało mi się wczoraj, że na windows 7 jest wszystko OK, ale widocznie wchodziłam nie przez firefox (bo dziś zdjęć nie widzę
), lecz explorera (są widoczne na 7 i 10).
Na obu Windowsach (XP już nie mam) zdjęcia widzę tylko przez explorera (nie wyświetlają się ani w Chrome, ani w Edge), którego w praktyce w zasadzie nie używam... Wciąż widzę też na windowsowych telefonach (oboje nie mamy smatrfonów z androidem).
Zrobiłam czyszczenie cache w firefoxie, tak jak sugerował admin (link podany przez Marzenę), ale nic to nie dało
.
Macie pomysł, co mam zrobić?