Wiedeń jest fajny!
Pod kątem muzeów!
I nic więcej; IMHO.
mahadarbi napisał(a):Aha - fanów i zapaleńców piłki nożnej - very sorry
Piotr, mam nadzieję, że nie znasz się na piłce?
Franz napisał(a):mahadarbi napisał(a):Stoję w moich schodzonych klapkach (trzeci sezon, muszę je wreszcie wyrzucić), w przykusej, pomiętej kiecce, na głowie artystyczny nieład...
Mahadarbi na salonach...
piotrf napisał(a):Wiedeń na tym nie ucierpiał w najmniejszym nawet stopniu , podobnie jak Twoja relacja
piotrf napisał(a):Każdy spacer po Wiedniu jaki miałem przyjemność odbyć był inny , ale wszystkie były warte poświęconego czasu
Roxi napisał(a):Pewnie ludzi, którym się Wiedeń nie podoba jest tyle samo, co tych w nim zakochanych.
Mi się podobał.
Czysto, ładnie, zielono, fajna architektura, dobre jedzenie, karuzele...
mahadarbi napisał(a): Mnie urzekła tam wszechobecna zieleń w samym centrum, morze zieleni! Wiedeń to jednej wielki gigantyczny park. Tego na przykład Warszawie brakuje. Jak nie ma zieleni, nie ma życia. Taką mam teorię.
FUX napisał(a):Wiedeń jest fajny!
Pod kątem muzeów!
mahadarbi napisał(a):My, niestety, z tym kawalątkiem Starego Miasta jesteśmy na szarym końcu stolic europejskich... To mnie przygnębia dość.
Leszek Skupin napisał(a):Może tam i ładnie, ale .... nie ciągnie mnie przepych tego miasta... ja z innej gliny, mnie raczej ciągną surowe widoki górskie... mimo, że oglądane przeważnie z samochodu.... tam jest dla mnie ładniej
Powrót do Austria - Österreich