Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pod ten adres na jakiej mapie GPS ?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
taurus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 28.05.2010 14:49

witam

w Brodaricy nazwy ulic są nie opisane - AM 6.5 B2

pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.05.2010 18:45

osimek1 napisał(a):Witam

Skoro automapa jest taka mądra możecie sprawdzić czy znajdzie adres:

Bili Brig 48
Šibenik-Brodarica 22010

mapy googla, ani inne mapy w necie nie znajduja, moj GPS tez nie ma takiej ulicy (z reszta ogolem malo ma ulic w brodaricy) ;/

jasio ja mam tego City navigatora europe 2010.3 i ma wlasnie problemy - ma duze ulice, a tych mniejszych juz nie:(

Na iGO 8.3 mam mapkę 2009 Navigo Sistem d.o.o. [091104], gdzie są prawie wszystkie uliczki w Brodaricy z nazwami. Ulica jest opisana jako Beli Brig, a numeracja domów kończy się na 39....ale to pewnie 9 domów dalej... :wink: Na pewno dom położony jest nad Jadranką, tzn. idąc nad wodę trzeba ją ...pokonać...
Pozdrav
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 28.05.2010 20:00

W Adria Route 3.0 jest Brodarica ale Bieli Brig 43 a nie Bili Brig 48.
osimek1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) osimek1 » 29.05.2010 19:46

hmmm....no to kiszka..... zarezerwowałem kwaterę house ana marija babeczka i na stronie i w mailu do mnie podała właśnie taki adres, przelew też robiłem z adresem Bili Brig 48.... więc szczerze mówiąc to nie wiem już co mam na ten temat sądzić

ale dzięki za odpowiedzi
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.05.2010 22:18

osimek1 napisał(a):hmmm....no to kiszka.....
ale dzięki za odpowiedzi

Wg mnie spoko, nie przejmuj się. To że apartman jest nad Jadranką jeszcze nie znaczy, że musi być kiszka....gdyby był przy samej ulicy, to...posłuchałbyś silników trochę na wakacjach :? ...ale w tym miejscu, jakie jest pokazane na mapce...wg mnie nie ma się co stresować. Nie pamiętam, jaka jest tam najbliższa plaża, chociaż przejeżdżałem tamtędy kilkakrotnie....sprawdzisz empirycznie...uszy do górry :lol:
Pozdrav
osimek1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) osimek1 » 29.05.2010 23:41

slapol - dzieki za pocieszenie bardziej mnie zmartwil przez chwile fakt, ze babka wszedzie podaje ulice Bili Brig a wy mowicie ze macie tylko Bieli Brig - nazwa niby podobna nie mniej nie ta sama:) okazuje sie ze jest sporo ofert z tej ulicy i jedna ma dokladnie na googlach zaznaczone miejsce - od glownej drogi kawaleczek jest;) co prawda jest to na samym koncu tej Brodaricy i pewnie wiocha straszna no ale coz....

pierwszy wyjazd do Cro wiec i tak na pewno bedzie sie podobac :)

BTW fajne forum- od ok. 3-4 miesiecy was czytam, sporo juz sie dowiedzialem.to w zasadzie moje pierwsze posty :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2010 08:56

Ja w IGO mam ulicę Beli Brig (mapa lokalna, Chorwacka) więc ma różne nazwy w różnych mapach, co prawda nie ma takiego numeru, ale to może oznaczać że to jest nowy budynek, i nie nanieśli jeszcze nowej numeracji, z czego należy się cieszyć. To że wiocha to nic, wioski mają swój klimat i ciszę, a na plaże możesz jechać samochodem, ja w Vodicach jeździłem parę kilometrów autem żeby być daleko od tłumów i mieć "własny kawałek plaży" jaki mi pasuje. :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

pod ten adres na jakiej mapie GPS ? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone