Dużo pływania w skrzydełkach w greckich lazurach ( choć wiemy, że nie ma tam za bardzo co robić

Baw się, dużo uśmiechu i radości z każdego dnia, kasy na wyjazdy i zdrówka dla Ciebie,
pozdrowienia ode mnie i mojej Familii
!

tony montana napisał(a):Hej Aga wszystkiego najlepszego !!!
Dużo pływania w skrzydełkach w greckich lazurach ( choć wiemy, że nie ma tam za bardzo co robićhihi
Baw się, dużo uśmiechu i radości z każdego dnia, kasy na wyjazdy i zdrówka dla Ciebie,
pozdrowienia ode mnie i mojej Familii
!. Godny wiek
Dzięki Agamaslinka napisał(a):Aga, wszystkiego NAJ na kolejne osiemnastkiZdrówka, radości, podróży do Grecji i Włoch, a może i do Chorwacji
![]()
Świętowanie na balkonie (zapewne z pięknym widokiem) nie jest chyba takie złe![]()
Buziaki!
mysza73 napisał(a):No i wszędzie piszą, że będąc w Pienzie koniecznie trzeba tą drogę zobaczyć ... no to poszliśmy
W sumie to nie wiem o co tyle szumu ...![]()
mysza73 napisał(a):Kupujemy tradycyjne kanapki z szynką i serem pecorino - pychota![]()
Ulżyło mimarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):No i wszędzie piszą, że będąc w Pienzie koniecznie trzeba tą drogę zobaczyć ... no to poszliśmy
W sumie to nie wiem o co tyle szumu ...![]()
Mnie te foty z drogą śmieszą prawie tak samo jak podtrzymywanie wieży w Pizie.
No ale co tam kto lubi.
Do raju to ja dopiero trafię ... ponownie ... za półtora miesiącamarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Kupujemy tradycyjne kanapki z szynką i serem pecorino - pychota![]()
Trafiłaś do raju.