Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

POD MASLINOM w sierpniu

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bushi
Globtroter
POD MASLINOM w sierpniu

Nieprzeczytany postnapisał(a) bushi » 30.06.2008 17:06

Kto wybiera się na kamp w pierszym tygodniu sierpnia i czy uda się w tym czasie zbudować jakąś paczkę młodzieżową w przedziale 13 - 16 lat. Mam nadzieję, że po pierwszych postach włączy się do dyskusji nasz młodszy i bezpośrednio zainteresowany.
Pozdrowienia dla wszystkich
Nasze namiary na www:
http://www.agavk.p9.pl i http://www.tsubame.p9.pl
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 30.06.2008 17:37

Witaja bushi!
Ja cie... piękne zdjęcia (niektóre)!
Zostałem twoim fanem!!! :P
A czy nie ujawniłabyś jakiejś swojej sesji "takiejtrochębardziejodważnej".. lub przynajmniej toples??? :lol:
Też miałem okres auto-fascynacji i też zrobiłem stronkę "o sobie" (no, może ciutkę prymitywniejszą techniką "font page").
O tu moja stronka:
http://www.parkowa12.krakow.pl/miny
PS
My być może w pierwszej połowie sierpnia zahaczymy o "Pod Maslinom" (żonka, ja i 12 letni smarkiel)... ale chyba raczej w drugim tygodniu sierpnia.
pozdro serdeczne
bushi
Globtroter
Ach janniko ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) bushi » 01.07.2008 09:29

Ciekawa jestem co by na Twoją propozycję powiedziała Żonka. Poza tym bushi to facet, chociaż piszemy tu razem i razem się przedstawiamy niezależnie od tego, że każdy ma też swój osobisty nick.
Agavk to wcale nie stronka o mnie, a raczej dla wytrwałych grzebaczy w systemie Windows. Szkoda, że nieco zaniedbana, ale na wszystko nie starcza czasu.
Super są te miny i wszyscy zastanawiamy się nad tym które z nich masz w paszporcie :lol:
Hmm ... toples może jakiś będzie ... na plaży i tylko dla obecnych.
Do zobaczenia na miejscu
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 01.07.2008 10:42

Hej :D Będziemy pod koniec lipca :D
bushi
Globtroter
Witaj

Nieprzeczytany postnapisał(a) bushi » 01.07.2008 10:51

Byłem pewny, że się spotkamy :D i od razu żałuję, że potem znów zostaniemy sami :cry: , a młody będzie siedział na molo jak samotny pelikan. Może jednak ktoś jeszcze dołączy. Pleasee .... :roll:
Buźka dla Was od wszystkich
Ps. Widzieliśmy fotki z imprezki, a czy przewidujecie wydać wcześniej jakiś śpiewnik?
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 01.07.2008 12:56

Ale o jaką imprezkę chodzi :roll:
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 01.07.2008 13:27

Hej Bushi
To właśnie Wasze opowieści skłoniły nas na wycieczkę właśnie pod Maslinę a przede wszystkim ta podstrona:
http://www.agavk.p9.pl/strony/croatia_maslina.php
Będziemy do 2 sierpnia więc może uda nam sie jeszcze poznać, dzieci jednak z nami nie jadą bo dopiero po powrodzie zabieramy sie za ich robienie ;)
bushi
Globtroter
Kasia i Paweł

Nieprzeczytany postnapisał(a) bushi » 01.07.2008 16:37

Miło, że mamy w tym swój udział, ale widzę 8O potrzebę dodania do tych relacji jeszcze jednego tematu - dzieci, ale o tym później. Spóbujcie wykorzystać ten fakt i przyznać się Bożo, do tej wirtualnej znajomości i tego że przyjechaliście za naszą namową. Być może dostaniecie jakiś extra bonus przy rachunku. Oni są bardzo mili dla przyjaciół swoich przyjaciół :o.
My niestety nie spotkamy się na kampie bo dojedziemy dopiero około 6 sierpnia - szkoda. :cry:
Teraz co do dzieci :wink: - ich robienie po powrocie to nie najlepszy pomysł. Do tego wykorzystajcie właśnie pobyt Pod Maslinom, na plaży przy pełni księżyca. Wyobraźcie sobie te kręcone ciemne loczki, opaleniznę na brąz i jak nic przywieziecie gotową Horwatkę. Jak to zrobić - nie będę pisał.
Mamy nadzieję, że skorzystacie także z tej podpowiedzi no i oczywiście - niezapomnianych wrażeń.
-----------------------------------------------------------------
Ewuniu! Nasze pogaduchy przenoszę na maila, żeby nie zaśmiecać tematu prywatnymi sprawami.
janniko
Cromaniak
Re: Ach janniko ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 01.07.2008 18:29

bushi napisał(a):Ciekawa jestem co by na Twoją propozycję powiedziała Żonka

Hm.. nie wiem co na to moja żonka (spytam i napiszę)..
Mam nadzieję, że mój żart (co do tych odważniejszych zdjęć) nie zbulwersował Was zbyt mocno 8O
Za toplesem szczególnie nie przepadam, bo jestem z tych, co to uważają, że najbardziej ciekawe i ponętne jest to co nie znane i nie do końca widziane..
Ale gdy widzę toples to oczu nie odwracam i moherowego bereta nie zakładam... żeby nie było.
Ten camping sądząc z twoich opisów już mi się spodobał.
dzięki z opis
czy tam można np. trochę negocjować cenę, czy nie jest to jakoś szczególnie nie mile widziane?
aguś
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aguś » 01.07.2008 19:01

Chyba muszę się włączyć do dyskusji jako ja, żeby było bardziej wiarygodnie.
Nie czujemy się zbulwersowani tym pytaniem i odpowiedzieliśmy żartem na żart, ale całkowicie zgadzam się z Twoim zdaniem co do rzeczy ładnych i najładniejszych. Dlatego nie biegam w ten sposób po plaży, a jak ktoś zajrzy za moją skałkę no to trudno - moherowego sweterka nie zarzucam.
Co do ceny - można próbować jakimś dobrym żartem i przy sprzyjającej atmosferze. Wszystko zależy od kontaktu. Na pewno jeśli w czasie całego pobytu nie znajdziecie czasu na przyjacielską pogawędkę - będzie trudniej na koniec. Ale pocieszam - Bożo zawsze coś zaokrągli na korzyść.
Pozdrav
Agnieszka :papa:
Paweł i Kasia
Croentuzjasta
Re: Kasia i Paweł

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 02.07.2008 13:55

bushi napisał(a):Teraz co do dzieci :wink: - ich robienie po powrocie to nie najlepszy pomysł. Do tego wykorzystajcie właśnie pobyt Pod Maslinom

Albo alkohol albo robienie dzieci, a ja rakiji i wina na pewno nie będę sobie żałował :):)
art66x
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) art66x » 02.07.2008 15:07

Witam! Od jakiegoś czasu czytam forum w poszukiwaniu miejsca na tegoroczny urlop w CRO. Bardzo zainteresowała mnie oferta tego campingu - wyjątkowo dużo pozytywnych opinii o ich właścicielach i dbałości o camp! Wybieram sie z przyjaciółmi około 9 sierpnia myślę ze po drodze jakiś Balaton oraz Plitwickie - czyli dojazd około 13 sierpnia ! Razem 6 osób dorosłych 34-42lata oraz 6 dzieci w wieku przekrojowym od 6-15 lat. Jako zapaleni carawaningowcy przyjeżdżamy ze swoimi "domkami". W związku z powyższym mam pytanko?- czy w wybranym terminie muszę awizować swój przyjazd w celu zajęcia zacienionych miejsc , czy jechać "na żywioł" ? W przeciwieństwie do mojej małżonki jestem zimnolubny :D Planowany pobyt do ostatnich dni sierpnia ! Miło byłoby spotkać się z innymi forumowiczami :)
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 02.07.2008 15:41

My będziemy pod Maslina od 13-19 lipca, ale również jeszcze bez dzieci ;)

Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia z niektórymi :mrgreen:

Ahoj :D
bushi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bushi » 03.07.2008 08:27

Witaj art66x!
Warto by było napisać kilka słów do Bozo i Mirko jeśłi chcecie zostać na dłużej. Na pewno Wam coś odpowiedniego zarezerwują. Z tego co obserwuję większość "carawaningowców" wpada tam przejazdem i chyba z tego powodu zostają na dość obszernym placu gdzie cienia jest niewiele. Ci którzy jadą tam nie po raz pierwszy mają już swoje zaklepane i ulubione miejsca. Oczywiście niemal każdego dnia coś się zmienia, ale przenosiny w lepsze miejsce w czasie pobytu to chyba nie najlepszy pomysł. Zatem rezerwujcie, żeby jechać bezstresowo.
Do zobaczenia.
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 03.07.2008 17:29

Witaj...Pojawimy sie na tym kampie około 14-tego sierpnia. Razem z
nami będzie nasza pociecha rocznik 91......Właśnie przegłądam waszą
stronę internetową i widze że w ubiegłym roku byliśmyna kampie w tym samym czasie.
:hut: :papa:
Następna strona

Powrót do Kempingi