Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

POD MASLINOM w sierpniu

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 03.07.2008 19:19

My zamierzamy być Pod Maslinom około połowy sierpnia... wyjeżdżamy co prawda 7.08 z kraju ale mamy bardzo napięty plan zwiedzania łącznie z Hvarem i może Sv. Jure i/lub (jak damy radę) przełęcz Mali Alan ;) więc do Orasaca możemy dotrzeć ciutkę później, a potem może Kotor jeszcze pojedziemy zobaczyć z Masliny ;)

Pozdrav :papa:

Znak rozpoznawczy: ciemnozielony Hyundai Lantra z nalepą cro.pl na klapie bagażnika :D Tablice rej. TK 11.... nie sądzę, żeby ktoś w tym samym czasie był samochodem z podobnymi tablicami ;)
art66x
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) art66x » 08.07.2008 14:06

Witam !Wysłałem maila do bozo rezerwacja od 15.08 ale mam potwierdzić konkretnie okolo 10.08 wyjazd z kraju około 10.08 po drodze Balaton i pod maslina!!!!!!!!Pozdrawiam ! Tablice DW...... to MY
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 09.07.2008 22:33

Leszek Skupin napisał(a):My zamierzamy być Pod Maslinom około połowy sierpnia... wyjeżdżamy co prawda 7.08 z kraju ale mamy bardzo napięty plan zwiedzania łącznie z Hvarem i może Sv. Jure i/lub (jak damy radę) przełęcz Mali Alan ;) więc do Orasaca możemy dotrzeć ciutkę później, a potem może Kotor jeszcze pojedziemy zobaczyć z Masliny ;)

Znak rozpoznawczy: ciemnozielony Hyundai Lantra z nalepą cro.pl na klapie bagażnika :D Tablice rej. TK 11.... nie sądzę, żeby ktoś w tym samym czasie był samochodem z podobnymi tablicami ;)

Leszku - być może się spotkamy - na pewno nie wyjadę przed 25 sierpnia -czerwone Terrano OOL coś tam (nie pamiętam) z naklejką na dupie :D
Pozdrawiam !
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 09.07.2008 22:56

Jacek L napisał(a):czerwone Terrano OOL coś tam (nie pamiętam) z naklejką na dupie

będę szukał
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.07.2008 09:59

Jacek L napisał(a):Leszku - być może się spotkamy - na pewno nie wyjadę przed 25 sierpnia -czerwone Terrano OOL coś tam (nie pamiętam) z naklejką na dupie :D
Pozdrawiam !

Najprawdopodobniej, ale nie jest to (jak zwykle z nami :D) w 100% możemy być w terminie między 16 do najdalej 23 ale nie jest powiedziane że przez cały ten okres ;)

Jak coś - będziemy szukać :D

Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 11.07.2008 11:54

Jacek L napisał(a):na pewno nie wyjadę przed 25 sierpnia

Jacku a nie przypadkiem lipca?
aguś
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aguś » 11.07.2008 12:39

Nasze plany w tym roku zmieniają się z dnia na dzień, chyba do ostatniej chwili tak będzie.
Jeszcze nie wiemy czy jedziemy sami czy z synem ale w każdym bądź razie na pewno będziemy od 7.08 (jak nic się nie zmieni :roll: ).
Nas (tzn. mnie i bushi) nie da się nie zauważyć. :lool: Będziemy jak zwykle (Bozo ma zarezerwować :D ) w tym samym miejscu - główna alejka po prawej, czerwono-niebieski namiot i biała Fabia LU...
Na pewno spotkamy się na miejscu (oczywiście kto będzie w tym terminie :oczko_usmiech: )
:papa:
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 12.07.2008 09:18

Paweł i Kasia napisał(a):
Jacek L napisał(a):na pewno nie wyjadę przed 25 sierpnia

Jacku a nie przypadkiem lipca?

w lipcu wyjeżdżam z paskudnej szarej Polski - i to całkem niedługo :D
myślałem o" Maslinie" :D
mflaku
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mflaku » 15.07.2008 00:22

Witam was jedziemy 18.07 do Maslany w 8 osob i nie wiemy czy rezerwowac czy mozna smialo jechac bez rezerwacji. Powiedzcie mi jeszcze czy jak bede mial ta naklejkie cro czy te 10% upustu jest,. :) Wielkie Dzieki
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 15.07.2008 18:02

mflaku napisał(a):Witam was jedziemy 18.07 do Maslany w 8 osob i nie wiemy czy rezerwowac czy mozna smialo jechac bez rezerwacji. Powiedzcie mi jeszcze czy jak bede mial ta naklejkie cro czy te 10% upustu jest,. :) Wielkie Dzieki

to już niedługo - ja bym napisał .... Jak pogadasz z Bożem to te 10% da Ci i bez naklejki :D
Pozdrav
Armin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Armin » 15.07.2008 21:06

mflaku napisał(a):Witam was jedziemy 18.07 do Maslany w 8 osob i nie wiemy czy rezerwowac czy mozna smialo jechac bez rezerwacji. Powiedzcie mi jeszcze czy jak bede mial ta naklejkie cro czy te 10% upustu jest,. :) Wielkie Dzieki

Ja rodziłbym zarezerwować! Jak ja rezerwowałem na 6 osób(przyjazd 21 lipca) to Bozo napisał, że camping jest już dość mocno zapchany ;)
Widzę, że będzie spore towarzystwo z Polski :D Sami dorośli?
mflaku
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mflaku » 16.07.2008 02:53

Od nas Ludzie w wieku 22lat ;] a mozesz mi dac namiary zeby do niego napsiac i zarezerwowac i czy smialo moge pisac po Polsku ? :) Pozdro
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 16.07.2008 14:00

Widzę sporo Polaków się tam wybiera. Ja dorzucę od siebie 17 i 14 lat w okolicach 20-30 lipca;))
Armin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Armin » 16.07.2008 16:36

mflaku napisał(a):Od nas Ludzie w wieku 22lat ;] a mozesz mi dac namiary zeby do niego napsiac i zarezerwowac i czy smialo moge pisac po Polsku ? :) Pozdro

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Ja pisałem po angielsku, więc nie wiem jak z polskim.

Gośka, no to spoko ;)
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 17.07.2008 19:18

Armin napisał(a):
mflaku napisał(a):Od nas Ludzie w wieku 22lat ;] a mozesz mi dac namiary zeby do niego napsiac i zarezerwowac i czy smialo moge pisac po Polsku ? :) Pozdro

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Ja pisałem po angielsku, więc nie wiem jak z polskim.

Gośka, no to spoko ;)

kochani tylko na miejscu się zachowujcie - to nie rozpieducha ... w zeszłym roku miałem taką małą nieprzyjemność opier...lić kilku naszych rodaków ,bo : o 11,30 w nocy zaczeli ryki (miłosne wyznania na cały kamp) pompowanie materaców jakąś wyjącą pompą (znów krzyki) no i smutno się skończyło .... na drugi dzień byli zintegrowani z kampem i nie było problemu ... polubiłem ich nawet :D
pozdrav...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi