Pozdrav

Znak rozpoznawczy: ciemnozielony Hyundai Lantra z nalepą cro.pl na klapie bagażnika

Leszek Skupin napisał(a):My zamierzamy być Pod Maslinom około połowy sierpnia... wyjeżdżamy co prawda 7.08 z kraju ale mamy bardzo napięty plan zwiedzania łącznie z Hvarem i może Sv. Jure i/lub (jak damy radę) przełęcz Mali Alanwięc do Orasaca możemy dotrzeć ciutkę później, a potem może Kotor jeszcze pojedziemy zobaczyć z Masliny
Pozdrav
Znak rozpoznawczy: ciemnozielony Hyundai Lantra z nalepą cro.pl na klapie bagażnikaTablice rej. TK 11.... nie sądzę, żeby ktoś w tym samym czasie był samochodem z podobnymi tablicami
Jacek L napisał(a):czerwone Terrano OOL coś tam (nie pamiętam) z naklejką na dupie
Jacek L napisał(a):Leszku - być może się spotkamy - na pewno nie wyjadę przed 25 sierpnia -czerwone Terrano OOL coś tam (nie pamiętam) z naklejką na dupie![]()
Pozdrawiam !
Jacek L napisał(a):na pewno nie wyjadę przed 25 sierpnia
mflaku napisał(a):Witam was jedziemy 18.07 do Maslany w 8 osob i nie wiemy czy rezerwowac czy mozna smialo jechac bez rezerwacji. Powiedzcie mi jeszcze czy jak bede mial ta naklejkie cro czy te 10% upustu jest,.Wielkie Dzieki
mflaku napisał(a):Witam was jedziemy 18.07 do Maslany w 8 osob i nie wiemy czy rezerwowac czy mozna smialo jechac bez rezerwacji. Powiedzcie mi jeszcze czy jak bede mial ta naklejkie cro czy te 10% upustu jest,.Wielkie Dzieki
mflaku napisał(a):Od nas Ludzie w wieku 22lat ;] a mozesz mi dac namiary zeby do niego napsiac i zarezerwowac i czy smialo moge pisac po Polsku ?Pozdro
Armin napisał(a):mflaku napisał(a):Od nas Ludzie w wieku 22lat ;] a mozesz mi dac namiary zeby do niego napsiac i zarezerwowac i czy smialo moge pisac po Polsku ?Pozdro
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ja pisałem po angielsku, więc nie wiem jak z polskim.
Gośka, no to spoko