Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pod Maslinom czy Rudine

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dad
Globtroter
Pod Maslinom czy Rudine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dad » 21.06.2006 18:08

Witam wszystkich!Już byłem na 100% zdecydowany na kemp Pod Maslinom gdy moja połowica wyczytała,że w Orasacu jest jeszcze kemp Rudine.Czy ktoś ze swojego bogatego doświadczenia może mi porównac te dwa kempy-będę zobowiązany, z żonami nie ma żartów :lol:
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 21.06.2006 19:27

Dad.
Poszukaj w naszej wyszukiwarce bo wypowiedzi na ten temat jest poprostu mnóstwo. :D
asiunia15
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiunia15 » 21.06.2006 19:30

ja zdecydowanie polecam Rudine!!
Pawel67
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawel67 » 21.06.2006 21:04

Byłem na Rudine w zeszłym roku w sierpniu - zdecydowanie ok ! Jeżeli Ci się nie spodoba możesz się przeprowadzić :wink:
urbandi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbandi » 21.06.2006 21:30

Jak chcesz kameralnie bardziej rodzinnie- taniej-Pod Maslinom, Jeżeli nie- RUDINE!, zresztą te dwa campy leża bardzo blisko siebie, ja bym radził przed zakotwiczeniem rozejrzeć się po i tu, i tu :-). Duzo zależy też od miejsca razbicia, i czy będzie akurat duzo ludzi na campach. Rudine ma bardzo rozległy teren i na 100 procent miejsce się znajdzie PZDR
Alek70
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alek70 » 21.06.2006 22:24

Dad
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dad » 22.06.2006 06:52

Dzięki wszystkim-myślę ,że moja małżonka ma teraz dużo do myślenia :wink:
waldemort
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemort » 22.06.2006 07:13

To mój cytat z innego wątku.

"witam
Jak widzę każdy ma swój gust no i dobrze.
Jeśli pozwolicie dorzucę swoje trzy grosze.
W zeszłym roku miałem również dylemat z wyborem campu w okolicach Dubrownika.
No i natrafiłem na to forum. Po lekturze wybrałem camp Pod Maslinom. Jednak miałem jakieś dziwne przeczucie, że coś mi się tam nie spodoba. Pomimo to jechałem spokojny wiedząc, że obok jest inny cemp. No i na miejscu moje obawy się potwierdziły. Camp Pod Maslinom wywarł na mnie jak i również na mojej rodzinie nie najlepsze wrażenie. Niesamowita gęstwina drzew. Brak ogrodzenia. Tragiczne dojście do plaży. No i najważniejsze, plaża naprawdę taka sobie. To spostrzeżenia z 15 min. pobytu na tym campie. Następnie pojechałem na camp Rudine. Rodzinka po jego lustracji już nie chciała z niego wyjechać, zresztą ja również, mimo, że cena wyższa o ok. 40%. Również Rudine ma minusy, ale nie będę o nich pisał, ponieważ z tego, co wiem w tym roku jest zamknięty. Reasumują coś mi się wydaje, że super opinie o campie Pod Maslinom wynikają z tego, iż jest on naprawdę tani.
Należy podkreślić, iż jest to wyłącznie moje zdanie niekonieczni słuszne."

Jak się później okazało "Rudine" będzie jednak w tym roku czynne.

pozdrawiam
Ballah
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ballah » 26.06.2006 17:32

Moje wrażenia były identyczne jak waldemorta. Zajechaliśmy po 20 tej, wskazali nam miejsce na "patelni", obejrzałem plażę, a rano przejechaliśmy się na Rudine i tam zostaliśmy.

Powrót do Kempingi