Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pocztówka z Zante (2009)

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 25.09.2011 20:17

No i jak tu przejść obok takich komentarzy obojętnie? :oops:

Nie wiem, jak to robisz, Piotr, ale zawstydzasz nimi przeokrutnie :wink: Wprawiasz w zakłopotanie, osłupienie i jeszcze poprawiasz nimi tak samopoczucie, że aż chce się je czytać parę razy z rzędu :wink:

Cóż rzec, dziękuję, miło mi, bardzo mi miło? :lol: Tym bardziej, jeśli komuś chce się ubrać jeszcze to w piękny tekst. Masz dar nie tylko do uwieczniania miejsc. Masz dar przekonywania słowem :roll: :lol:

Dziękuję i pozdrawiam,
Anka

P.S. Ale pierwszy post mogłeś w Rabie jednak wpisać :wink: :lol:
nomad
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nomad » 26.09.2011 20:49

Ania :) nie mogę tak pisać, bo... odpłacasz mi z takim samym skutkiem. :oops: :wink: :)

Serio, wiele razy piszę post bez zobowiązującej odpowiedzi (w oczekiwaniu).
Czasem to taki mały ślad, potwierdzający moją wizytę.
To bywa wiążące (dla mnie) i mam nadzieję, że nikt nie obraża się, gdy w paru miejscach czasem pozostawię tylko jeden post bez kontynuacji.
Wiele osób by się zdziwiło za ten nie pozostawiony ślad, a jednak obecność.

Nie zawstydzam więcej już słowami, :) no, może chociaż ten raz. :wink: :)

Przynajmniej ze strony umiłowania plaż pokazałaś, że lubisz... rozkwitać na plażowych ogrodach, położonych w takich naturalnych, klimatycznych zatoczkach.
Pilelęgnować je swoją obecnością, wielu o tym skrycie marzy.

Dobrze, że chociaż większość bez żadnych uprzedzeń czy przekonań lubi stąpać po tych ogrodach nagimi... stopami.
W tym względzie przynajmniej wszyscy są zgodnie... naturystami.

Pozdrawiam. :)
Piotr.
Ostatnio edytowano 28.09.2011 20:23 przez nomad, łącznie edytowano 1 raz
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 26.09.2011 21:53

nomad napisał(a):Ania :) nie mogę tak pisać, bo... odpłacasz mi z takim samym skutkiem. :oops: :wink: :)

I nie wzbudzasz teraz we mnie poczucia winy? :wink:

nomad napisał(a):Nie zawstydzam więcej już słowami, :) no, może chociaż ten raz. :wink: :)

Akurat. Ten jeden :wink: :lol:

nomad napisał(a):Przynajmniej ze strony umiłowania plaż pokazałaś, że lubisz... rozkwitać na plażowych ogrodach

O tak, rozkwitam tam w pełnej okazałości :oops: :lol: :wink: Mam tylko nadzieję, że tym rozkwitaniem nie przekroczyłam granicy dobrego smaku? :wink:

Pozdrawiam,
Anka
nomad
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nomad » 28.09.2011 20:30

Do dwóch pytań jedna odpowiedź. :)
W żadnym wypadku. :)

Pozdrawiam.
Piotr.
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 28.09.2011 21:00

Uff, ulżyło mi :lol: Czasem się zapominam i ze zbytnią swobodą traktuję to miejsce :wink:

Pozdrawiam!
nomad
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nomad » 28.09.2011 21:48

mahadarbi napisał(a):... Czasem się zapominam i ze zbytnią swobodą traktuję to miejsce :wink:

:) Przecież to Twoja relacja i Twój świat. :)

Pozdrawiam. :)
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 28.09.2011 21:50

Ale różne jednostki czytają i oglądają :wink:

Pozdrawiam!
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 30.09.2011 08:43

mahadarbi napisał(a):Nie wiem, jak to robisz, Piotr, ale zawstydzasz nimi przeokrutnie :wink:

Piotr już tak ma. :lol:

Dziękuję za piękną pocztówkę, Aniu. 8)

Pozdrawiam,
Wojtek
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 30.09.2011 08:46

Dziękuję, Wojtku za obecność :D

Fajnie, że znów jesteś!

Pozdrawiam,
Anka
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 01.10.2011 23:50

Jako deser , a raczej DESER dzisiejszego . . . ups :oops: - wczorajszego wieczoru pochłonąłem Aniu Twoją piękną pocztówkę z Zante :D

Bardzo Ci za nią dziękuję

Z premedytacją podsunąłem mojej żonie Agnieszce Twoją relację ( i jeszcze kilka innych ) opisujących Grecję , jej wyspy ze wszystkim tym , czym mogą oczarować .

Decyzja została podjęta 8) - wakacje 2012 - pod znakiem Grecji :D :D :D :D

Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję :D
Piotr
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 02.10.2011 12:15

Piotr, bardzo się cieszę, że w jakiś tam mały sposób przyczyniłam się do podjęcia przez Was decyzji :D I jakoś dziwnie jestem przekonana, że nie będziecie zawiedzeni. A gdzie konkretnie, wiecie już?

Pozdrawiam ciepło i dziekuję za miłe słowo,
Anka
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 02.10.2011 22:39

Aniu , na to pytanie będę mógł udzielić odpowiedzi dopiero po powrocie :lol:
Na dzień obecny - Grecja , to jedyna prawidłowa odpowiedź . . .
To może być objazdówka ( w stylu Małgosi i Pawła ) , albo stacjonarne wczasy ( jeżeli znajdziemy dobrą bazę wypadową - może Zante :wink:
Czas pokaże

Pozdrawiam
Piotr
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 02.10.2011 23:02

Tak czy siak - Grecja na TAK :D :wink: :lol:
Cóż powiedzieć... Świetny wybór :!: :D

Tymczasem i ja czekam z niecierpliwością na Twoje rumuńskie wspomnienia.

Pozdrawiam Cię,
Anka
michael_tureck
Odkrywca
Zakhyntos, zakhyntos

Nieprzeczytany postnapisał(a) michael_tureck » 05.06.2012 19:55

Witam serdecznie,
choć nie najświeższa to relacja, to połknąłem bardzo uważnie, bowiem 22 czerwca wyjeżdżam.
Hotel w mało uczęszczanej części wyspy: po powrocie obiecuję relację
kkra
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkra » 05.06.2012 20:02

a gdzie konkretnie?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Pocztówka z Zante (2009) - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies