Wąski asfalt.
PozdraV
J.
verus napisał(a):dzięki za info,
mam auto z dosyć nisko posadzonym zawieszeniem i trochę się obawiam hvaru po tym co piszą ludzie o tamtejszych drogach
Jacunio napisał(a):Moart napisał(a):Nie wiem, może ja mam inne spojrzenie na rzeczywistość tej trasy, bo nigdy nią nie jechałam, ale łącząc wypowiedzi Plumka i Fnestry stylu "zakret 300 stopni", "na zakrętach nic nie widać", "po prawej jest przepaść a po lewej ściana" i "patrzeć przez przepaści co jedzie z przodu"
No przecież mówiłem, żeby zachować dystans do takich wypowiedzi. Ciekawe jak wygląda zakręt o 300 stopni? Jeździ się w kółko, czy jak?...
Jak można przejechać zakręt na którym nic nie widać? To skąd wiadomo w którą stronę skręcić?
Prawie cała Jadranka jest taka, co z jednej przepaść a z drugiej ściana. No, ale na "patrzeć przez przepaści co jedzie z przodu" to już wymiękam...
PozdraV
J.
krystek napisał(a): ... jeżeli dojedzie do HR (kwestia tylko dobrego rozplanowania trasy), to sobie poradzi.
Pzdr
Martunia napisał(a): Czy zatem w tym przypadku lepiej jest płynąc promem do Sucuraju i zaoszczędzić na biletach, czy jednak do Starego Gradu i zaoszczędzic na nerwach? Czy ktoś mi doradzi?
Pozdrawiam
Marta
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi