Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

poczatek czerwca, wyspa krk-baska

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariuszek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszek » 19.11.2007 14:50

W tym roku bylem na Basce od 20 lipca do 5 sierpnia.bylo super, ale stanowczo za duzo ludzi i moze ciut za goraco.co sadzicie o wyjezdzie ok.10 czerwca.jaka jest wtedy pogoda,temperatura wody,ilosc turystow...?
Pozdrawiam!!!
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.11.2007 14:55

Wyjazd na początku czerwca? Co o tym myślicie? Jest kawałek lektury na tym forum ;) i nawet daleko szukać nie trzeba.

Pozdrav :papa:
marcin.k
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin.k » 30.01.2008 13:53

Z autopsji: ok. 10 czerwca 2006 roku było coś z +30, woda ile miała nie wiem, ale po kilkunastu godzinach jazdy samochodem do kąpieli była wręcz idealna. Może być nieco gorzej, jeżeli kilka dni wcześniej powieje bora. Zatoka jest otwarta troszke w kierunku lądu i nie ma siły, żeby nie nawiało chłodniejszej wody.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 30.01.2008 15:17

[quote="mariuszek"]W tym roku bylem na Basce od 20 lipca do 5 sierpnia.bylo super, ale stanowczo za duzo ludzi i moze ciut za goraco

Ale ma Baska możliwości--tyle dni na niej i tylko ciut za gorąco :D
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 30.01.2008 22:59

Wstydliwy chłop, bo jednak o ludzi chodziło...
Tysiące turystów jeździ w czerwcu a nawet w maju więc nie może być źle. Ja bardzo lubię jak jest ciut za gorąco dlatego jeżdżę w wakacje, najbardziej mi odpowiada przełom lipca i sierpnia. Chorwaci do których jeździłem kąpią sie w morzu do końca października. sam w tym terminie nigdy nie byłem. Pozdrav!
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.01.2008 23:18

rodaivuk napisał(a):Wstydliwy chłop, bo jednak o ludzi chodziło...
Tysiące turystów jeździ w czerwcu a nawet w maju więc nie może być źle. Ja bardzo lubię jak jest ciut za gorąco dlatego jeżdżę w wakacje, najbardziej mi odpowiada przełom lipca i sierpnia. Chorwaci do których jeździłem kąpią sie w morzu do końca października. sam w tym terminie nigdy nie byłem. Pozdrav!

Temat;
,,poczatek czerwca, wyspa krk-baska''
i co miszczu za pierdoły piszesz ? :D
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 31.01.2008 09:27

Nie masz sie kogo czepić to czep sie tramwaju. Nie podoba ci sie to nie czytaj, jakoś za wiele do tego wątku nie wniosłeś.

Powrót do Pogoda i klimat

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone