piekara114 napisał(a):Pewnie nie każdy w link zajrzy.... Planowany rozkład jazdy.... Kraków - Split 21h...
Uwierz, kto będzie potrzebował, to zajrzy...
Bravik napisał(a):Czy ktoś kogoś przymusza do podróży do Chorwacji pociągiem? Bo czytając posty niektórych userów odnoszę takie wrażenie. Nie chcecie, nie korzystajcie. Zamiast się cieszyć, że jest alternatywa, że ci którzy pojadą pociągiem zwolnią wam trochę miejsca na autostradach i bramkach, to na siłę wynajdujecie wady podróży pociągiem. Pytam tylko - po co?
Bravik napisał(a):Zamiast się cieszyć, że jest alternatywa, że ci którzy pojadą pociągiem zwolnią wam trochę miejsca na autostradach i bramkach, to na siłę wynajdujecie wady podróży pociągiem. Pytam tylko - po co?
mchrob napisał(a):Boję się tylko że trzeba będzie polować na bilety.
Bravik napisał(a):Kiepura napisał(a): A na koniec, wszystko to na razie plany. Co tydzień inne.
I zapewne cieszyłbyś się, że nie wypaliły. Bo miałbyś satysfakcję.
Raphael napisał(a):mchrob napisał(a):Boję się tylko że trzeba będzie polować na bilety.
Ja się boję, że bilety będą w stałej cenie, czyli drogo. Jeśli można by - tak jak w liniach lotniczych - coś popolować, to możliwe, że udałoby się coś taniego ustrzelić... jak dla mnie, cena kuszetki będzie tu grała główną rolę.
empire13 napisał(a):Raphael napisał(a):mchrob napisał(a):Boję się tylko że trzeba będzie polować na bilety.
Ja się boję, że bilety będą w stałej cenie, czyli drogo. Jeśli można by - tak jak w liniach lotniczych - coś popolować, to możliwe, że udałoby się coś taniego ustrzelić... jak dla mnie, cena kuszetki będzie tu grała główną rolę.
Podobno 360zl za bilet w jedną stronę.
RegioJet zgłosił właśnie do odpowiedniego czeskiego urzędu projekt rozkładu jazdy, który ma obowiązywać w sezonie letnim 2022. Jak informuje portal zdopravy.cz, pociąg będzie kursować trzy razy w tygodniu [...]
Powrót do Alternatywne środki lokomocji