Już czas
napisał(a) MiStEr17 » 03.01.2003 00:16
Hej!
W Makarskiej chlopie spędzisz super wakacje to jest naprawde super miejscowość nie mam porownania do innych ale tam jest naprawde super. Polecam Ci pizze na ulicy marineta 11 w centrum makarskiej tylko tam jest pizza z grilla a nie z piekarnika to duza roznica w samku i bardzo tania. jak jestes glodomorem to popros o jambo - tego nie ma w menu ale jak mu powiesz to on da doplacasz 15 kun do ceny pizzy w menu. Sory ze to tak pomotane przeczytajcie pare razy to skapujecie - jestem zmeczony. zastanawiam sie co sie skłoniło do podrozy do makarskiej. Ja zasugerowealem sie wlasnie tym portalem czytajac niektore recenzje.
Jak widać w nicku jestem gówniarzem ale zarabiam na wakacje sam. 2 lata temu zebralem na wakacje w Hiszpanii na tych wakacjach co były na Chorwacje. sprzedawalem gazety - to jest potezny zysk niz sie moze wydawac. tak wogole to z wroclawia jestem i tu taka mozliwość sprzedazy maja studenci i uczniowie. W tym roku jade jednak na sprawdzony juz zbiór wisni przez mojego brata. wroce do polski 2 tyg przed powrotem do szkoly - do maturalnej wtedy pojde. i jesli bedzie na wisniach ok, a powinno bede mail wtedy 18-stke
. jesli nie tfuuu tfuuu to kase biore i jade do chorwacji a dokladnie na wyspe rab. z pierwsej opcji przekladam hajc na wakacje 2004 i jade do turcji
Interesuje was to ?
Napisałbym dokładniej ale jakos mi sie nie chce.
pozdrawiam