Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pochwalcie się planami wakacyjnymi 2003r.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Izabella
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Izabella » 30.04.2003 20:10

Hallo Bozena, juz napisalam.Teraz ja czekam na liscik. :papa:
s.apphire
Podróżnik
moje wakacje

Nieprzeczytany postnapisał(a) s.apphire » 26.06.2003 23:04

Ja wyjeżdżam 12 lipca wieczorem do Baska Voda, będziemy tam do 25 lipca, stamtąd do Plitvic (1 nocleg), następne spanko kolo Mikulova, a w niedziele 27 lipca do Pragi na koncert Rolling Stones. Życzę wszystkim udanych wakacji!
Kam&Jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kam&Jac » 27.06.2003 00:17

My po raz drugi do Chorwacji tym razem na wyspę Krk. Już odliczamy dni i godziny do 19.07 :)
Pozdrowionka
SylwiaMM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwiaMM » 27.06.2003 08:08

Witam :)
Niestety zdradzam Chorwację w tym roku ... jutro w Karkonosze na 2 tygodnie,a w październiku dużo, dużo dalej, bo na Kanary :)
W przyszłym roku syn idzie do szkoły, więc odpadną nam wakacje jesienne, pozostanie lipiec i sierpień - Chorwacja na 1000000% :lol: :lol: :lol:

Udanych wojaży !!!
SylwiaMM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwiaMM » 27.06.2003 08:09

Sylwia napisał(a):Ja też chciałabym jechac do Makarskiej, ale do wakacji jeszcze daleko.
W zeszłym roku mieliśmy wykupione wczasy w Podgorze, ale niestety z przyczyn niezależnych ode mnie nie pojechaliśmy i cóż, wczasy przepadły! :?
Mam nadzieję że odbijemy sobie w tym roku i uda nam się pojechać! :)
Jeszcze żadnych konkretów nie planuję, bo jeszcze dużo czasu, ale chciałabym żeby to była Dalmacja - Makarska.
Trzymajcie kciuki żeby tym razem się udało! :P

Ojej !!!!!!!!! Nie będziemy się mylić Która jest Która????????
8O
sax

Nieprzeczytany postnapisał(a) sax » 27.06.2003 08:19

Wyjeżdżamy 6 lub7 lipca z przyczepą w okolice Makarskiej lub Dubrownika.
Miłych wakacji............
patrykoo7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) patrykoo7 » 02.07.2003 18:02

A ja wyjeżdżam za dwa dni na korcule :D :D :D :D Już nie moge się doczekać. Za cztery dni będe sie pluskał i 8) 8)
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 03.07.2003 10:10

..a ja siedze sobie w Splicie i zasowam rowno...na morze pacze za biurkem przez okno jest odalone od moich stop mniej wiencej 12 metrow...
Jednak na wakacje sie chiba nidzie nie wibiore, zato koncem sierpnia ide sluzbowo do Trpan na Peljesac. Sluzbowo na ryby i popliwac troche na lajbach z rybakami....Tutaj jest garanco. Nie moge sie doczekac kiedi popada choc pol dnia. Pozdrawiam z Splitu Leon
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 03.07.2003 13:06

A ja wybieram się z ekipą pomiędzy 20-22 lipca do Rogoźnicy obok Primoszten. Po drodzę chcę zahaczyć Alpy Słoweńskie.Też już odliczamy dni.
Za 2 tygodnie to będzie mój ostatni dzień w pracy !!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Harry
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Harry » 03.07.2003 14:11

A ja z ekipą od 1 sierpnia bede buszowal po Riwierze Makarskiej - prawdopodobnie osiadziemy w Breli, a 7 sierpnia wyruszamy na Hvar, choc starsznie kusi mnie Czarnogóra, gdyby opinie forumowiczów nie byly tak podzielone to z pewnoscia bym sie na nia zdecydowal. No ale coz, moze taka spontaniczna decyzja w Breli bedzie duzo lepsza? w kazdym razie to juz tylko 4 tygodnie !!!!!
inga!!!
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inga!!! » 03.07.2003 18:22

my w tym roku jedziemy i na Hvar i pod dubrovnik ..... na Hvar jedziemy po raz pierwszy ale pod dubrovnik (Rudine) po raz kolejny mamy nadzieję że i w tym roku będzie wspaniale :!: :!: :!: pozdrówka od nas dla was :!: :!: :!: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :wink:
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 04.07.2003 06:50

Hmmmm... Plany wakacyjne... Jak co roku od trzech lat Chorwacja :D
NA początek tydień w okolicach Dubrownika, następnie... Prawdę mówiąc jeszcze nie mamy sprecyzowanego miejsca (może Hvar, może Pag). W każdym razie coś "wyżej" ;)

Pozdrawiam
Rafał (z konta Asi)
Idziol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idziol » 04.07.2003 07:53

jak od 2 lat z ekipą w ciemno CHORWACJA w tym roku Istria albo Kvarner - jeszzce sie zobaczy - DO ZOBACZENIA NA PLAZY
Melek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Melek » 04.07.2003 08:19

A mnie zbojkotowali i zamiast na makarska jade na Hvar heheheh.
Bede tam od 1 do 15 sierpnia z namiocikiem, Harry moze sie gdzies tam spotkamy?
Acha najprawdopodobniej 1 sierpnia , bedziemy plynac promem ze Splitu do StariGrad (ostatni wieczorny kurs), bede ci machal Leon ,mam nadzieje ,ze mnie zobaczysz heheheheheh.
Pozdrowienia (juz niecaly miesiac :lol: )
.-MeMpH!$-.
Podróżnik
poraz 2 w Chorwacj ;d;d;d

Nieprzeczytany postnapisał(a) .-MeMpH!$-. » 04.07.2003 21:13

JA teraz jade do takiej miejscowosci niby kolo Zadaru (mam do was pytanko ludziska) Jesli ktos tam byl niech mi kliknie jak tam jest oks ??
bo jestem ciekaw czy sie bede fest nudzil czy dzien bedzie mi przelatywal w 3 sek.

nara i kliknijcie mi

[color=red]RESPECT [/color]
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko