Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pochwalcie się planami wakacyjnymi 2003r.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lubin

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubin » 07.02.2003 10:02

Chciałbym w tym roku znowu nurkowac w morzu czerwonym, jak w 2002r.Tym bardziej że nie musze zwiedzac tego wszystkiego,co już widziałem.Dla tego ten wyjazd byłby jeszcze tanszy.Napewno by mi brakowało Chorwacji gdzie byłem 10 razy na wszystkich większych wyspach. Pozdrowienia Romek.
Mariusz
Croentuzjasta
Jeszcze nie wiem...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz » 07.02.2003 18:52

Szczerze mówiąc - jeszcze nie wiem gdzie pojadę. Na pewno podzielę wakacje na dwie części: jedna w czerwcu, druga we wrześniu.
I na pewno co najmniej "zachaczę" o Chorwację.
A co do konkretów - chyba nieco później...
kubus

Nieprzeczytany postnapisał(a) kubus » 07.02.2003 21:38

A my wybieramy się na wyspę Hvar. Jeszcze tam nie byliśmy , ale podobno może być ciekawie 8)
stenia

Nieprzeczytany postnapisał(a) stenia » 16.02.2003 20:30

Chyba pojedziemy do Makarskiej polecali ją znajomi a więc myślę że bedzie to dobry wybór.Byliśmy w Chorwacji tylko raz na Istri a ponoć Dalmacja jest ładniejsza.Mam nadzieje.
Szarak
Plany na wakacje

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szarak » 17.02.2003 18:14

Oczywiście że Chorwacja planów było wiele lecz za każdym razem gdy nawet w ślepo otwierałam katalog zawsze była piękna Chorwacja (Kasztel Stari):D
Vaald C4R

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vaald C4R » 17.02.2003 18:57

Tęsknisz za Kasztelami? :D .Ja też, a tu dostawałem opeer że brudna woda,za blisko Splitu,nuda.Chyba we wrześniu znów tam sobie wrócę żeby w "DUPIN" wypić szklaneczkę Lozo,a co? :lol: .
Szarak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szarak » 17.02.2003 21:13

Vaald C4R napisał(a):Tęsknisz za Kasztelami? :D .Ja też, a tu dostawałem opeer że brudna woda,za blisko Splitu,nuda.Chyba we wrześniu znów tam sobie wrócę żeby w "DUPIN" wypić szklaneczkę Lozo,a co? :lol: .
8) CIEBIE VAALD C4R UŻEKŁO W KASZTELU
ZYLA
Murter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZYLA » 18.02.2003 12:24

Ja wybiore sie jescze raz na MURTER poniewaz jest to piekna i spokojna wyspa (przynajmniej pod koniec maja) nie za drogo i piaseczek na plazy ....... 8) Polecam wszytkim ktorzy chca polenuchowac a nie zwiedzac, bo tam niema zabardzo czego. MURTER THE BEST !!!
VaaldC4R

Nieprzeczytany postnapisał(a) VaaldC4R » 18.02.2003 19:07

Szarak napisał(a): 8) CIEBIE VAALD C4R UŻEKŁO W KASZTELU

To oczywiście nie są najładniejsze miasteczka w Cro ani najlepsze plaże ani najczystsza woda ,ale ja jestem "krakowski łazior" a tu miałem 7 kasteli i Split z Trogirem na wyciągnięcie ręki a do tego by popływać wystarczy mi skałka, jakiś murek do skakania (nie lubię wielkich kąpielisk,szczególnie piaszczystych).No i codziennie mogłem witać dzień w innej (z chyba czterdziestu) knajpek :lol: .
Zerknij http://www.kastela.com/index.asp albo na taką zrobioną w 15 minut stronkę na freeserv-ie http://kastelstari.prv.pl/
Tuszpas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tuszpas » 20.02.2003 10:19

Darmar napisał(a):Gdzie jedziecie ,jakie macie plany?Wszystcy Obecni pochwalcie sie tym!!.

Mysle o 2 tygodniach we Wloszech i tygodniu oczywiscie w Chorwacji :D. Zobaczymy czy plany przejda w czyny :wink:

Pozdrawiam:
Marek
monaa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) monaa » 20.02.2003 11:04

Darmar napisał(a):Gdzie jedziecie ,jakie macie plany?Wszystcy Obecni pochwalcie sie tym!!.

Jadę na Makarską Riwierę na przełomie czerwca i lipca. Mam juz zrobiona rezerwację apartamentu, teraz pozostaje tylko zaklepanie urlopu i oczywiście "ciułanie" euro na ten cel. :D
tomek2234
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek2234 » 01.03.2003 18:16

Planuję w tym roku zwiedzić Paklenicę oraz Plitwice. Zamierzałem osiąść na tydzień na Pagu ale zmieniłem zdanie. Gdzie proponujecie założyć bazę wypadową aby do wymienionych miejsc nie było zbyt daleko?
Pozdrawiam
Maresz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maresz » 04.03.2003 08:55

Cześć!
Jestem nowy na forum i myslę że podzielicie się ze mną swoimi doświadczeniami z pobytów w Chorwacji :D .
Dawno temu bywałem jeszcze w Jugosławii - okolice Tivatu - było super.
W tym roku zamierzam odnowić znajomości z Adriatykiem.
Wybieram się na początku sierpnia do miasta Novi Vinodolski, mieszkanko jest już zaklepane tylko składać kasę i cierpliwie czekać na termin wyjazdu. Może ktoś z forumowiczów był w tamtych okolicach i przekazał by mi swoje uwagi i spostrzeżenia :) .
PZDR Maresz
jakuza
Croentuzjasta
Jazda

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakuza » 06.04.2003 18:36

:D :lol: :P :) 8) JADĘ NA CIOVO + OKOLICE.KLAMKA ZAPADLA MYŚLĘ ŻE NIE BĘDĘ ŻAŁOWAŁ.
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 07.04.2003 07:52

Hej!

A ja jadę (przynajmniej mam takie plany) na Peljesac do Orebic'a :P w ostatnim tygodniu sierpnia na dwa tygodnie. Niestety moja druga połowa ma dopiero wtedy możliwość wzięcia urlopu w zadowalającym wymiarze... :(
A mając w pamięci poprzednie wyjazdy nie mogę się powstrzymać przed odliczaniem dni do tej daty i oczekiwaniem na lato i słońce. A teraz za oknem prawdziwa zima... :cry:

Pozdrawiam wszystkich niecierpliwych
meeg
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko