Jako, że jestem nowym forumowiczem to się przywitam - Witam wszystkich.
Do chorwacji już się wybieram i wybieram.... no i wkońcu postanowiłem, że to będą te wakacje. Opcje są dwie jeżeli uda nam się dobrać jedną parę to napewno pojedziemy samochodem w 4 osoby i tu już zaczynają się pytania - szukam takiego miejsca pobytu aby łączyło w sobie bliskość do plaży jak i bliskość to atrakcji turystycznych Chorwacji bo napewno niechce spędzić czasu na leżakowaniu chociaż jakiś dzień na plaży napewno będzie dobrym rozwiązaniem. Dobrze by było aby miejscie było przy plaży a jak najwięcej atrakcji było w obrębie 70-80km od ciekawych miejsc do zobaczenia. Jak ktoś by miał namiary na jakieś ciekawe miasta i odrazu kwaterki na 4 osoby to był bym wdzięczny.
... i drugra opcja jeżeli nieznajdziemy chętnych to zostanie biuro podróży bo raczej autkiem w dwie osoby to Chorwacji to mało ekonomiczne rozwiązanie. Co do biura podróży już zlokalizowałem ciekwą wycieczke 10dniową za ok 1400zł od osoby 'dalmańska eskapada" dużo zwiedzania ciekawe miejsca: plitvickie jeziora, Split, Togir, Dubrownik, Krka, i pytania dodrugiej opcji może macie coś ciekawszego sprawdzonego.
Pozdrawiam