Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pobyt niedaleko Dubrovnika - Mlini, Srebreno

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
czeczon
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) czeczon » 08.09.2006 19:20

2 tygodnie temu wróciłem z chorwackiego raju. była to moja druga wizyta, podróżowałem autem (gaz). goraco polecam Mlini czy Srebreno 8 km za Dubrovnikiem. widoki jak w raju, tańsze zycie niz na Riwierze Makarskiej, chetnie podziele sie wiedza o tanich kwaterach w Mlini oraz troche droższej ale ekskluzywnej kwaterze w samym sercu Trogiru. jechalem drogą przez Węgry, z noclegiem w Egerze (naprawde polecam sliczne miasteczko).
Do dzisiaj nie moge przyzwyczaic sie do szarej polskiej rzeczywistości i mentalności. pozdrawiam wszystkich cromaniaków :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 08.09.2006 19:47

Mnie Zupa Dubrovacka też zachwyciła,dlatego nie dziwię się,że jesteś tak podekscytowany.Napisz coś więcej o pobycie,może jakieś fotki :?:
Pozdrav.
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 08.09.2006 21:12

Czeczon!

Ja zachwycona tegoroczną wyprawą do Chorwacji zaczęłam już planować sezon 2007. Chciałabym się wybrać właśnie w okolice Dubrownika.
Szukam kwatery nad samym morzem (konieczne łagodne zejście do wody, takie dla nie umiejących pływać) chętnie z klimatyzacją.

Jeśli ktokolwiek ma info o takich kwaterach, chętnie skorzystam.

Mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 08.09.2006 21:22

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

:papa:
Angie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Angie » 09.09.2006 14:03

czeczon napisał(a):2 tygodnie temu wróciłem z chorwackiego raju. była to moja druga wizyta, podróżowałem autem (gaz). goraco polecam Mlini czy Srebreno 8 km za Dubrovnikiem. widoki jak w raju, tańsze zycie niz na Riwierze Makarskiej, chetnie podziele sie wiedza o tanich kwaterach w Mlini oraz troche droższej ale ekskluzywnej kwaterze w samym sercu Trogiru. jechalem drogą przez Węgry, z noclegiem w Egerze (naprawde polecam sliczne miasteczko).
Do dzisiaj nie moge przyzwyczaic sie do szarej polskiej rzeczywistości i mentalności. pozdrawiam wszystkich cromaniaków :D

Witam, jeśli to nie problem dla Ciebie, to również poproszę o wszelkie namiary na kwatery zarówno w pobliżu Dubrownika, jak i w Trogirze. Planujemy zatrzymać się właśnie w tych dwóch miejscach. Jakbyś mógł to podaj ceny, a może jakieś zdjęcia ? Również jedziemy samochodem na gaz. Jak jest z dostępnością tego paliwa w Chorwacji ? Jaka cena ? Czy nie są potrzebne jakieś przejściówki do tankowania ? Mój adres e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
krzysiekrz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiekrz » 09.09.2006 14:31

Patrycja Głowacka napisał(a):ciach
(konieczne łagodne zejście do wody, takie dla nie umiejących pływać)
ciach

No i właśnie w okolicach Mlini-Srebreno-Kupari jest łagodne zejście do morza (najbardziej łagodne w Srebreno).
Plaża Srebreno:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
marzena78
Podróżnik
proszę też o namiar

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzena78 » 31.01.2007 09:33

Ja też proszę onamiary na kwtery koło dubrownika. Bardzo, bardzo prosze. Z góry dzięki Pa
marzena78
Podróżnik
proszę też o namiar

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzena78 » 31.01.2007 09:33

Ja też proszę onamiary na kwtery koło dubrownika. Bardzo, bardzo prosze. Z góry dzięki Pa
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 31.01.2007 09:56

No to ja też poproszę o namiary na kwaterę koło Dubrovnika adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Jak wygladała plaża w tym miejscu? Interesuje mnie widok na pełne morze? i wogule napisz coś więcej o swoim pobycie i miejscowości. :lol:
krzysiekrz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiekrz » 31.01.2007 13:17

Zupa Dubrownicka to jest zatoka, a w tej zatoce cały zestaw małych, głęboko wciętych zatoczek, więc widoku na pełne morze miejscami nie ma. W Kupari plaża jest żwirowa, a w Srebreno jest piasek. Zejście do wody w Srebreno jest bardzo łagodne, w Kupari szybciej robi się głęboko. Pomiędzy zatokami Kupari i Srebreno są skałki i plaży nie ma, ale tam jest całkiem fajnie. Tam robi się głęboko najszybciej, ale wydaje mi się, że nawet daleko od brzegu nie ma więcej niż 10-15m.
Ja mieszkałem w Kupari u sympatycznego człowieka o imieniu Mise. W zasadzie to dokładnie na granicy Kupari i Srebreno. Apartament miał 2 niewielkie pokoje z łazienkami i duży zadaszony taras.
W najbliższej okolicy pełno było apartamentów.
fimada
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fimada » 31.01.2007 23:01

To ja też dołączę się do tego wątku i poproszę o namiary na fajny apartament (2+1), odległość od plaży do 300m w Mlini-Srebreno. Nie mam zbyt dużych wymagań adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 31.01.2007 23:11

Namiary na "moją" kwaterę w Mlini-Srebreno są tutaj
forum/viewtopic.php?t=10500&highlight=vlaho+brcic
Pozdrav.
fimada
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fimada » 31.01.2007 23:44

wojan napisał(a):Namiary na "moją" kwaterę w Mlini-Srebreno są tutaj
forum/viewtopic.php?t=10500&highlight=vlaho+brcic
Pozdrav.

Dzięki Wojan! Zabieram się do przeglądania. :papa:
nawroark1
Turysta
prosze o namiary

Nieprzeczytany postnapisał(a) nawroark1 » 07.02.2007 20:28

ja poprosilbym o namiary na sprawdzone kwatery w mlini
we wrzesiu ruszam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Tabi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tabi » 13.04.2007 22:04

Witam, proszę o namiary na kwatery w Mlini, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam!

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone