Interesal ...
Nie wiem czy wypada - ale napisać można.
Jakbyś wkleił mapkę przejazdu z trasą, z zazaczonymi puktami które opisujesz .... dałoby się. ( byłoby mi łatwiej kojarzyć miejsca).
kulka53 napisał(a): Ufff...
A już myślałem że a propos stanu dróg w RO to jakiś przewrażliwiony jestem
kulka53 napisał(a):Wiedziałem że tak będzie...
kulka53 napisał(a):PS1. Fajne autko
PS2. W MM byliśmy tylko 2 dni + Rodniańskie.... trochę więc do przeczytania Ci jeszcze zostało
woka napisał(a):Interesal ...
Nie wiem czy wypada - ale napisać można.
Jakbyś wkleił mapkę przejazdu z trasą, z zazaczonymi puktami które opisujesz .... dałoby się. ( byłoby mi łatwiej kojarzyć miejsca).
janusz.w. napisał(a):
Jak Ty się nim mieściłeś na tych wąziutkich drogach
krutom napisał(a):Piękna ciesielska robota.
Fajnie, że pokazujesz detale.
Interseal napisał(a):To już druga wspólna wakacyjna podróż...
Interseal napisał(a):Niesamowite są te słupki
kulka53 napisał(a):Czyżby zanosiło się na dłuższy związek?
kulka53 napisał(a):Zabytek w Rozavlea akurat specjalnie nie przypadł nam do gustu, bliskość drogi i otwarta przestrzeń nie tworzyły tego specyficznego nastroju.... Ale że był zamknięty, to nic dziwnego, ławeczka przed bramą pusta to i nie przyszedł nikt by go otworzyć.
Szkoda że nie trafiłeś do Ieud...
kulka53 napisał(a):Miejsce na nocleg nie całkiem idealne , ale faktycznie czasem nie ma wyboru... Ważne że pierwsza namiotowa noc "gdzieś w Rumunii" zaliczona . Biwak rewelacyjny .
Interseal napisał(a):Przyznam, że albo nie potrafimy szukać, albo rzeczywiście trudno było o lepsze miejsce. Zaskoczony byłem ciągłą zabudową wzdłuż drogi i rzeki. Ponadto każdy skrawek ziemi nad rzeczką jeżeli już coś się pokazało, był zagrodzony i przez kogoś uprawiany (sianokosy w pełni).
Praktycznie nie widziałem ziemi niczyjej, którą nad naszymi strumykami, czy rzeczkami łatwo znaleźć.
Jak się niestety okazało był to pierwszy i ostatni namiotowy nocleg gdzieś w Rumunii.
Interseal napisał(a):Już słyszałem wstępne rozmowy na temat jakiejś chorwackiej wyspy w roku 2012