Interseal napisał(a):Noo.... na tym etapie relacji nie będziesz miał z tym problemu.
Pozdrawiam.
To taka zachęta/prośba do wstawienia jeszcze kilku zdjęć.
Pzdr
Krzychooo napisał(a):Witam!
Wróciłem z wakacji i nadrabiam zaległości (uff, sporo tych relacji ). Gratuluję zgrabnych opisów i bardzo dobrych fotek! Pozdrawiam
Interseal napisał(a):Jutro po raz kolejny idę do "swojej Pani prowadzącej" i być może bardziej stanowczo usłyszę, że takie wycieczki to już w moim przypadku nie za bardzo są wskazane.
Joanka23 napisał(a):I ja dziękuję za relację!
Joanka23 napisał(a):Synów masz super dzielnych! Zarówno starszy jak i młodszy! - proszę im przekazać! Ja z podziwem patrzyłam na te Wasze wakacyjne wędrówki i przebyte kilometry!
Joanka23 napisał(a):Żonie dziękujemy za wyrozumiałość, a Tobie, że tak się uwijałeś przy tej relacji! Żadnych przestojów - a to rzadkość! Co zaglądnęłam na forum to zawsze coś nowego już było u Ciebie do poczytania. Szkoda, że koniec...
Joanka23 napisał(a):I jak? Trzymam kciuki!
piotrf napisał(a):Dziękuję za piękną relację Mariuszu
piotrf napisał(a):Strach pomyśleć jaką ekipą będziecie za kilka lat , gdy Twoi chłopcy podrosną , a zaszczepieni wędrowaniem po górach ( nie tylko ) , trenując od najmłodszych lat wspólnie zaczniecie planować wyjazdy . . .
Pewnie zaczytamy się w relacji ze zdobywania "Dachu Świata"
armar napisał(a):I ja dziękuję za relację !
Przeczytałem z wielkim zainteresowaniem pozdrawiam
pelkin1971 napisał(a):Dzięki za relację ale nie lubię jak się kończy