Widok na monastyr Varlaam i Wielki, który bedziemy zwiedzać w środku.
A oto i sam punkt widokowy.
Kolejny odcinek już sprzed Wielkiego Meteoru (Przemienienia Pańskiego)
Pozdrawiam.
Franz napisał(a):Zajawka oraz najnowsze zdjęcia - piękne.
Franz napisał(a):Do reszty dopiero dotrę.
.png)
Interseal napisał(a):Ktoś napisał, że ta zajawka jest taka... "Franzowa"ale gdzieś mi ta opinia zniknęła z relacji
![]()
Interseal napisał(a):Fajnie, że już wróciłeś do pisania na forum.
maslinka napisał(a):Muszę przyznać, że Meteory robią wrażenie!
maslinka napisał(a):Ja również byłam przekonana, że są położone w górachRelacje kształcą
![]()
.png)
Interseal napisał(a):Podczas urlopu spaliśmy w pięciu różnych miejscach, problem nie stanowią same dzieciaki, dla których to żaden problem, a wręcz atrakcja.
Uciązliwe jest pakowanie i rozpakowywanie całego majdanu. Codziennych przeprowadzek poprostu sobie nie wyobrażam z taką ilością rzeczy.
.png)

PAP napisał(a): W ramach szukania natchnienia i pomysłów na przyszły rok nadrabiam właśnie zaległości w lekturze greckich relacji ... my co prawda bardziej gustujemy w kwaterowym modelu KOL'a, ale tym bardziej wyrazy uznania dla Was za zdolność namiotowania z taką małoletnią młodzieżą...
PAP napisał(a): Wczoraj pisałem w innym wątku, że łączenie Trasy Transfogarskiej z GR to rozwiązanie awangardowe, ale tu widzę, że pomysł się popularyzuje... i słusznie, bo trasa jest tego warta ... nie wiem czy śledziłeś 3 lata temu naszą relację, ale tam możesz sobie podejrzeć co straciliście po południowej stronie zbocza ...
PAP napisał(a): Czekam na cd GR ...
Joanka23 napisał(a):Kamping Poseidon Beach rozbawił mnie tak, że aż rodzinkę zwołałam, żeby im pokazać.Ludzie to mają pomysły...
Mówisz, że Wy w drugą stronę byliście atrakcją... -ciekawe czy Wam zdjęcia ukradkiem robili...
- może też na jakimś forum greckim jesteś i nawe nie wiesz...
![]()
.png)
piotrf napisał(a):Pamiętam przejście Giurgiu-Ruse w latach . . . odległychgdy opłaty wyniosły nas , jako innostrancow około 50 USD z tzw. sterylizacją samochodu - przejazdem przez . . .
Interseal napisał(a):W zasadzie większość kampingów które widzieliśmy tak właśnie wygląda.
Franz napisał(a):Pochłonąłem całość. Bardzo zacne.