Ciekawy jestem fotek z Paralii. Byliśmy tam w 2002 roku
Pozdrav
slapol napisał(a):Ciekawy jestem fotek z Paralii. Byliśmy tam w 2002 roku
Pozdrav
Interseal napisał(a):slapol napisał(a):Ciekawy jestem fotek z Paralii. Byliśmy tam w 2002 roku
Pozdrav
...a wktórej? Gdyż ja do dzisiaj nie jestem pewien, czy była to Paralia Platamonas, Pantaleimona, czy jeszcze inna... ale na pewno nie Paralia Katerini.
Interseal napisał(a):Sprzedawcy różnych dziwnych rzeczy chodzili gęsiego jeden za drugim nagabując plażowiczów. Trochę czasu to zajęło nim przestałem na nich zwracać uwagę. Zastanawia mnie tylko ich pochodzenie...
Interseal napisał(a):
Nie lubię za bardzo ludziom zaglądać do ich domów więc posiadam tylko kilka ogólnych zdjęć z kempingu i to miejsc o niższym standardzie.
My ze swoimi namiocikami rozbitymi na dwóch parcelkach musieliśmy wyglądać mało kempingowo jak na panujące tu zasady kempingowania.
maslinka napisał(a):Witaj, Mariuszu.
Cieszę się, że jednak zdecydowałeś się pisać
maslinka napisał(a):Na gorąco, po przeczytaniu tych 12 stron, powiem, że bardzo mi się podobała plaża w Kalamitsi i żółwie
maslinka napisał(a):No i camping Poseidon Beach robi wrażenie - bardzo zadomowili się ci turyści. Jak sobie to porównam z naszym bałaganem wokół namiotu, to oni są z bogatej dzielnicy, a my ze slamsów
maslinka napisał(a):"Wesoły cmentarz" w Rumunii, miasto Drakuli - widzę, że to obowiązkowe punkty i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Rumunię trzeba zobaczyć.
maslinka napisał(a):Gratuluję zakupu nowego samochodu! Fajnie, że macie więcej przestrzeni. Przyda się, bo pewnie co roku zabieracie coraz więcej rzeczy (my tak mamy).
maslinka napisał(a):Namiot też macie ciekawy. Nasz już ledwo żyje, dobrze, że w tym roku nie było żadnego deszczu, bo ma mnóstwo małych dziurek. W przyszłości pewnie pokusimy się o kupno czegoś na kształt Waszego.
maslinka napisał(a):Świetnie, że Waszym Chłopakom tak się podoba campingowe życie. Ja też od małego jeździłam z rodzicami pod namiot i wyszło mi to na dobre
maslinka napisał(a):A do tego jeszcze koleżanka Starszego... Nono Fajnie, że ma towarzystwo w swoim wieku.
maslinka napisał(a):Pewnie jeszcze wiele bym mogła skomentować, ale zostawię sobie coś na później
maslinka napisał(a):Pozdrowienia (również dla M.)