WolfAtTheDoor napisał(a):Chociaż pewnie teraz się narażę bo większość jest zachwycona.
Nikt nie zachwyca się ściekami, ale zdjęciami.
To, że nie wklejamy zdjęć wysypisk śmieci w Cro, nie znaczy, że ich nie ma.
WolfAtTheDoor napisał(a):Chociaż pewnie teraz się narażę bo większość jest zachwycona.
WolfAtTheDoor napisał(a):Ale jakie tłumy odwiedzające Mazowsze masz na myśli?
WolfAtTheDoor napisał(a):Ja tam w jak przeglądam relacje to głównie zależy mi na zobaczeniu tego co stworzyła natura ...
WolfAtTheDoor napisał(a):"wycieczki obcojęzyczne poruszają się po mieście przez cały rok i są widoczne - to o tyle cieszy" i stanowią bardzo niewielki odsetek procenta od ogółu ludności poruszajacej się po mieście ;]
WolfAtTheDoor napisał(a):... natomiast Mazowsze nie różni sie zbytnio od innych rejonów kraju.
WolfAtTheDoor napisał(a):" chcąc na własne oczy zobaczyć to, co opisałem, a czego w przewodnikach nie ma?"
a zasługuje żeby być? wybacz bezpośredniość ale tak jak mówiłem zdjęcia ładne ale nie przedstawiają nic nadzwyczajnego.
WolfAtTheDoor napisał(a):widać że interesujsz się fotografią i potrafisz zrobić ciekawe zdjecia nawet jak nie ma czego fotografować, ale z pasją fotograficzną moim zdaniem wiążą się podróże - masz talent, weź aparat i wio w świat.
WolfAtTheDoor napisał(a):natomiast Mazowsze nie różni sie zbytnio od innych rejonów kraju- wszystko to strefa umiarkowana, te same pory roku, te same drzewa i kwiaty, ta sama fauna generalizując, podobny krajobraz.
Kiepura napisał(a):...
weldon napisał(a):
Dla mnie czymś takim jest miasto - miasto pisze samym sobą swoją historię, tylko trzeba próbować ją odczytać.
Powoli uczę się, że tu jeździł kiedyś tramwaj, że ta ulica powstała w takim okresie, a ta w innym.
Kiepura napisał(a):Taka strona jak ta pokazuje te niezauważalne zmiany.
Miecia napisał(a): cudze chwalicie, swego nie znacie
WolfAtTheDoor napisał(a):
Ja po prostu wyraziłem swoją opinię ........