Ja tak sobie myślę, że jeżeli myślisz, ze to zielone, to jest to, co myślisz, to źle myślisz, bo tak myślę, że porównując z wielkością liści, to to jest kartonik po soczku, a nie po tym, co myślisz
W każdym razie nie moje, poza tym, teren zbyt odkryty i przewiewny jak na mój gust, chociaż, z drugiej strony, młodzież pewnie nie do takich poświęceń jest skłonna
Skończyłem poprzedni odcinek pod samym bastionem działobitni Korony Utrackiej, a więc wypada w tym miejscu kontynuować spacer ...
Wyraźnie kiedyś była tu brama.
Świadczy o tym zamurowany otwór po bramie, pochylnia, którą widać kiedy się wejdzie do środka przez dziurę w ścianie.
Przygodny znajomy bez wahania pcha się do środka. Ja za nim.
Pochylnia jest zasypana.
Skręcamy w lewo - uwaga! Stopnie i ciemno ...
W tym momencie widzę wyłaniające się z ciemności dwie dłonie, na których leżą pastylki, czerwona i niebieska i słyszę głos namawiający mnie do wyboru i łyknięcia którejś ...
Daje facetowi palnikiem po oczach (przypadkiem) i zastanawiam się, który z nas jest bardziej nierozsądny, włócząc się po jakichś podziemiach z przygodnie poznanym nieznajomym
Za plecami nieznajomego widać dalszy korytarz, a wkrótce pojawiają sie strzelnice i wyjście.
Jesteśmy na zewnątrz, a, w zasadzie, z powrotem wewnątrz cytadeli.
cdn.
[/url]