Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Po raz pierwszy z Cro.pl

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bushi
Globtroter
Po raz pierwszy z Cro.pl

Nieprzeczytany postnapisał(a) bushi » 10.09.2005 13:22

Wróciliśmy wprawdzie 28 sierpnia ale przygotowanie materiału z naszej pierwszej wyprawy i uporządkowanie bieżących spraw wymagało sporo czasu. Obszerna relacja z naszej pierwszej podóży po południowej Dalmacji, półwyspie Peljesac i Parku Narodowym Krka, w tym kilkadziesiąt zdjęć i tapet, jest dostępna na naszej stronie internetowej www.agavk.p9.pl w sekcji: Chorwacja - prvi put.
Mam nadzieję, że nasze spostrzeżenia i refleksje pomogą innym w zorganizowaniu podobnej wyprawy, a jednocześnie spopularyzują ideę Cro.pl wśród gości naszego serwisu.
Serdeczne dzięki wszystkim Cromaniakom, których doświadczenia wykorzystaliśmy w toku przygotowań.
Specjalne podziękowania i pozdrowienia dla Ewy.Z, Karoliny i Witka.
Do zobaczenia w szerszym gronie na najbliższym zlocie Cro.pl
Agnieszka i Andrzej :coool:
Ps. Wasze opinie mile oczekiwane
Ostatnio edytowano 10.09.2005 19:27 przez bushi, łącznie edytowano 1 raz
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 10.09.2005 15:28

Świetna relacja :lol:
Cayman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cayman » 10.09.2005 16:01

...no Agnieszko robisz się bardziej popularna...drugi raz trafiam na Twoją stronę www zupełnie z innego powodu :)...POZDRAWIAM

P.S wykonanie relacji w 100% profesjonalizm :)
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 10.09.2005 16:04

Fajna strona, widac ze nie samouk to robil ;)))

Widze ze bede na nią częściej zagladac i to wcale nie ze wzgledu na Chorwacje :)), wiele przydatnych informacji na temat ktory ja przerabiam tylko amatorsko , polecam innym Cromaniakom ....
AAAA może dodaj banerek cro.pl na swojej stronie ???
bushi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bushi » 10.09.2005 19:48

Przygotowując tę relację traktowaliśmy ją między innymi jako zasłużony ukłon w stronę Cro.pl i wszystkich ludzi, z których pomocy i życzliwości korzystaliśmy - także tych przypadkowo spotkanych na miejscu.
W pierwszej części pojawił się więc oczywiście link do Cro.pl i możliwość ściągnięcia sformatowanej nalepki w .jpg, aby w przyszłości było ich więcej na trasie.
Co do banerka - Cro.pl, o ile wiem, nie ma swojego banera reklamowego (a szkoda), natomiast z racji skromnego stażu nie czuliśmy się uprawnieni aby taki stworzyć.
O ile uzyskamy zgodę możemy podjąć próbę jego opracowania, bo jak sądzę wielu Cromaniaków ma swoje strony, na kórych mógłby się znaleźć.
Pomysł godny zastanowienia, bo do kolejnych wakacji już niedaleko.
Serdeczne dzięki za odzew.
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 10.09.2005 20:44

Gdzies takie coś było ( maleńkie logo ) bo ja kiedys to znalazłam na forum i faktycznie ludzie z mojej strony zaczeli klikac na nasza forumowa. Stad mysle ze to najlepsza rekomendacja strony bo w tekst nie każdy zaglada .... polowa oosb przejrzy fotki i nie czyta klikajac tylko po tym co na pierwszej stronie.

Wrzucilam link do Twojej strony do swojej krainy w dziale o Chorwacji bo nie mam jeszcze dzialu z linkami komputerowymi :)
...widzisz staż postów nie świadczy tak naprawde o niczym wiecej niż o liczbie postów ;)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 14.10.2005 18:39

Jestem po wrażeniem :)
Mało, że bardzo ciekawa strona, wiele rzeczy można się dowiedzieć ( nie tylko o Chorwacji) to jeszcze dziewczyna potrafi powalic każdego z nóg - w dosłownym tego znaczeniu.

Pozdrawiam :wink:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 14.10.2005 18:51

Na sasaneczce jest juz link do Agi .... ;)

Poczytajcie sobie jak fajnie pisze o komputerach. Rzadko chwali kobieta kobiete ale Aga pisze naprawde ciekawie - przystepnie i dla kazdego.

Pozdrowionka Andrzej.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 14.10.2005 19:06

aneta_jacek napisał(a):Na sasaneczce jest juz link do Agi .... ;)

Poczytajcie sobie jak fajnie pisze o komputerach. Rzadko chwali kobieta kobiete ale Aga pisze naprawde ciekawie - przystepnie i dla kazdego.

Pozdrowionka Andrzej.

Trochę czytałem, całkowicie się z Tobą zgadzam. Tak ogólnie to fajna dziewczyna :)

wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 14.10.2005 19:08

Aga-serwis pierwsza klasa.Juz się biorę za czytanie go od deski do deski.Chyba na tym troszkę ucierpi forum cro.pl :wink:
Pozdrawiam.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.10.2005 20:10

U mnie stronka dodana do ulubionych.
Również jestem pod wrażeniem.
Młodość ma swoje prawa, wiedzę - i dobrze że z tego korzysta.
Ja (i inni) w ich wieku o komputerach i innych "bajerach" nawet nie mogliśmy marzyć, świat w tym względzie strasznie "uciekł do przodu"
pozdrawiam
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 14.10.2005 20:38

Janusz Bajcer napisał(a):U mnie stronka dodana do ulubionych.

Januszu a myślałem, że dziewczyna dodana do ulubionych. :lol: :lol:

Ale można z jej informacji wiele skorzystać.

bushi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bushi » 21.10.2005 12:51

Do głowy by mi nie przyszło, że ponad półtora miesiąca od ukazania się postu ktoś jeszcze tu zajrzy. Przecież tak wiele dzieje się na Cro każdego dnia. A tu - proszę.
Może i z Wami jest tak, jak ze mną - w chwilach gdy potrzebuje się wrócić do czegoś przyjemnego po prostu się wraca się na Cro i odkurza to co jeszcze nie przeczytane.
Niezależnie od tego - serdeczne dzięki za taką ocenę serwisu (to od Agnieszki) a od nas - wielki żal, że nie spotkaliśmy się na zlocie. Tym bardziej po tym co miałem przyjemność przeczytać o atrakcjach i atmosferze. Niestety - Aga była w tym czasie służbowo w Krakowie i wyjazd nie wypalił.
Mam jednak nadzieję, że się spotkamy.
Zdrawki dla wszystkich.
rg
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rg » 18.01.2006 12:49

witam,
całkiem ciekawa relacja i fajne zdjęcia.
tylko dlaczego droga z lublina przez budapeszt i zagrzeb
jest najkrótsza ? przecież przez bih jest bliżej.
pozdrawiam
rg
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 18.01.2006 15:20

Bushi (ładny nick - "wojownik" - widzieliście co z facetem wyrabia :D zdjecia są w dziale Ju-jutsu)
Super podstrona o Chorwacji.
Link podobnie jak na "sasaneczce"jest już na mojej stronie, a peany pochwalne poszły również na priv.
Gratulacje
P.s.
Jak to się stało, że dopiero teraz trafiłem na ten post nie mam pojęcia. Mea culpa.
Następna strona

Powrót do Kempingi

Po raz pierwszy z Cro.pl
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone