euromissile napisał(a):pierwsze razy sa fajne
jestem i ja
No ba Zapraszam
EithelAmarth napisał(a):Zazdroszczę
Też dziś rozmawialiśmy o świętach w Cro, ale jednak padnie na dom rodzinny.
a już tak mi się chce do Chorwacji...
Czekam z niecierpliwością na Waszą marcową Istrię
Agu_Ro napisał(a):Czekam na relację Zastanawiam się nad weekendem majowym pomiędzy Istrią, a Zadarem
nikiel napisał(a):Agu_Ro napisał(a):Czekam na relację Zastanawiam się nad weekendem majowym pomiędzy Istrią, a Zadarem
Gdyby nie ograniczał nas czas, pewnie wybralibyśmy się gdzieś na południe. Ciekawe jest to, iż obecnie mieszkam na Bawarii i większość Niemców, gdy rozmawialiśmy o Chorwacji zachwyca się Istrią i dla nich Chorwacja to Istria. Ze mną było na odwrót. Zawsze ciągnęło mnie na południe, Dalmacja, Peljesac, Dubrownik. Dla mnie Chorwacja to właśnie te rejony. No cóż tylko 4 dni, więc została Istria.
Między Istrią a Zadarem - moje zdanie już znasz - tylko południe;) No chyba, że po tym marcowym wyjeździe coś się zmieni.
zibi.s napisał(a):Świetny pomysł, Kolumbie
Czekam z niecierpliwością
Agu_Ro napisał(a):nikiel napisał(a):Agu_Ro napisał(a):Czekam na relację Zastanawiam się nad weekendem majowym pomiędzy Istrią, a Zadarem
Gdyby nie ograniczał nas czas, pewnie wybralibyśmy się gdzieś na południe. Ciekawe jest to, iż obecnie mieszkam na Bawarii i większość Niemców, gdy rozmawialiśmy o Chorwacji zachwyca się Istrią i dla nich Chorwacja to Istria. Ze mną było na odwrót. Zawsze ciągnęło mnie na południe, Dalmacja, Peljesac, Dubrownik. Dla mnie Chorwacja to właśnie te rejony. No cóż tylko 4 dni, więc została Istria.
Między Istrią a Zadarem - moje zdanie już znasz - tylko południe;) No chyba, że po tym marcowym wyjeździe coś się zmieni.
Jasne u nas taka też troszkę loteria, bo na weekendzie majowym będę w 6 miesiącu ciąży, stąd też zastanawiamy się czy jechać bliżej czy dalej no i jakie będzie moje samopoczucie Nie ukrywam, że jeśli pogoda dopisze na Istrii, a Twoja relacja będzie pochlebna to pewnie tam się zatrzymamy i nie będziemy jechać niżej A Dalmację ukochaną odwiedzimy ponownie już w 3
Heterka napisał(a):Polecam Istrię, w 2008 roku spędziliśmy wspaniałe 14 dni w Porecu i mimo, że zwiedziliśmy całą Chorwację ( 13 wyjazdów ) mam wielki sentyment do Poreca, a nie zapomnij zwiedzić Rovinj - urokliwe miasto, warto się też wybrać do Puli i na rejs Kanałem Limskim. Choć z tymi rejsami w marcu to może być różnie - są chyba tylko w sezonie organizowane. Zazdroszczę wyjazdu , u nas Święta rodzinne, na wyjazd trzeba czekać do lipca. Proszę o dużo fotek
North Slav napisał(a):Świetnie, czegoś takiego tu brakowało - też myślałem kiedyś o krótkim marcowym wypadzie do Cro
Czekam z niecierpliwością!
JustynaKC napisał(a):Fajna sprawa. My byliśmy w Rovinji na Sylwestra i było super, cieplutko, słoneczko, padało tylko w ostatni dzień.Też tylko 4 dni ale było warto.
Vjetar napisał(a):Heterka napisał(a):Proszę o dużo fotek
Tak jest. Fotki muszą być inaczej nie zaliczymy relacji.
z_byszek napisał(a):Zawsze zazdrościłem tym co mogą świętą spędzić poza domem.
majchrzy napisał(a):Istria w marcu to bardzo odważnie - "Niech moc będzie z Wami".
Powrót do Nasze relacje z podróży