piekara114 napisał(a):No i może jakiś ranki Top10 Pelo?
Podpisuję się pod pomysłem Piekary114
Mikromir napisał(a):
A teraz już KONIEC!
DZIĘKUJĘ bardzo wszystkim czytającym, oglądającym, komentującym i zainteresowanym!!! Z Wami zawsze przyjemnie wspomina się wakacje!
Dawigs napisał(a):piekara114 napisał(a):No i może jakiś ranki Top10 Pelo?
Podpisuję się pod pomysłem Piekary114
mysza73 napisał(a):No a co z tą Lizboną, kiedy lecisz, masz bilety?
Ja monitoruję na kwiecień, ale cały czas około 800pln
Ja chyba nawet poza sezonem nie widziałam poniżej 400zł, ale jakoś specjalnie to nie obserwuję.... Ale można sprawdzić dane historyczne na azair.eu - wpisz datę poszukiwanego lotu i lotniska, będzie wykaz połączeń i jak wejdziesz na dowolne połączenie to przy locie będzie ikonka (z lewej strony) z wykresem i tam pokazuje jak cena w ostatnim roku (chyba kilku miesięcy, a nie pełny rok, nie pamiętam, bo dawno nie zaglądałam) się kształtowała na ten okres. Wiadomo jest to obarczone jakimś błędem, nie wiadomo czy niska cena to była promocja czy błąd w cenach, no ale jakiś pogląd daje...Mikromir napisał(a):Nie mi ktoś powie, pliiisss, jaka jest dobra cena biletu do Portugalii w lipcu?
piekara114 napisał(a):Ja chyba nawet poza sezonem nie widziałam poniżej 400zł,Mikromir napisał(a):Nie mi ktoś powie, pliiisss, jaka jest dobra cena biletu do Portugalii w lipcu?
RT, w obie i te same lotniska. Taniej chyba nie widziałamTrajgul napisał(a):piekara114 napisał(a):Ja chyba nawet poza sezonem nie widziałam poniżej 400zł,Mikromir napisał(a):Nie mi ktoś powie, pliiisss, jaka jest dobra cena biletu do Portugalii w lipcu?
W jedną stronę czy obie? W lipcu z Modlina po 325zł + 359zł powrót. Pod koniec maja, cena w jedną stronę nawet za 200zł.
Lizbona.
piekara114 napisał(a):RT, w obie i te same lotniska.
Trajgul napisał(a):piekara114 napisał(a):Ja chyba nawet poza sezonem nie widziałam poniżej 400zł,Mikromir napisał(a):Nie mi ktoś powie, pliiisss, jaka jest dobra cena biletu do Portugalii w lipcu?
W jedną stronę czy obie? W lipcu z Modlina po 325zł + 359zł powrót. Pod koniec maja, cena w jedną stronę nawet za 200zł.
Lizbona.
CROberto napisał(a):zauważyłem że wzięła Cię jakaś chorość na Grecję...
dlatego napisałam, że ciężko spotkać nawet poza sezonem. I pisze o cenie biletów bez dodatków jak miejsce wybrane czy bagaż, bo to indywidualne sprawy.Trajgul napisał(a):piekara114 napisał(a):RT, w obie i te same lotniska.
Aaaa, bo wiele osób inaczej podaje. Jedni podają w jedną stronę za osobę, drudzy w obie, a jeszcze inni (np. ja) za czteroosobową rodzinę w obie strony . Wspomniane przez Ciebie 400zł w obie strony to chyba tanio, tak mi się wydaje...
Mikromir napisał(a):CROberto napisał(a):zauważyłem że wzięła Cię jakaś chorość na Grecję...
Właśnie próbuję się wyleczyć, jak widać, ale jakoś mi to nie idzie dobrze... Więc jeśli złapię jakąś dobrą okazję na Kretę to nie wykluczam dalszego ciągu chorowania...
Super cena jak jeszcze z bagazem jest .Mikromir napisał(a):Hmmm... chyba właśnie zauważyłam opcję RT poniżej 500zł w lipcu... Niestety z przesiadką... Ale lotnisko we Frankfurcie samo w sobie jest dość ciekawym miejscem, prawda?
piekara114 napisał(a):Super cena jak jeszcze z bagazem jest .Mikromir napisał(a):Hmmm... chyba właśnie zauważyłam opcję RT poniżej 500zł w lipcu... Niestety z przesiadką... Ale lotnisko we Frankfurcie samo w sobie jest dość ciekawym miejscem, prawda?
Nie byłam na samym lotnisku we Frankfurcie ale samochodem pod już tak. To moloch z własną drogą dojazdowa, oznaczonym pasem na autostradzie i osobna wewnętrzna drogą do terminala LH. Na szczęście wyjechać spis lotniska łatwiej niż się po nim poruszać i czytać ich strzałki...