Fajne miejsce, prawie jak Pilitvice tylko free....
Jak myślisz, buty do wody dadzą radę? Bo ja to w skalistym terenie z wodą to w takich lubię się przemieszczać...
piekara114 napisał(a):Fajne miejsce, prawie jak Pilitvice tylko free....
Jak myślisz, buty do wody dadzą radę? Bo ja to w skalistym terenie z wodą to w takich lubię się przemieszczać...
kulka53 napisał(a):Ciekawe czy poza sezonem mogłaby być szansa na samotną kąpiel (choć woda pewnie niezbyt ciepła )
To luz, moje buty z Dec. sprzed chyba 7 sezonów są idealne, bo te obecnie dostępne to porażka... A gdzie w Pieniny jedziesz? Ja ostatnio byłam rowerkiem ze Szczawnicy pod Czerwony Klasztor i z powrotem... Nie powiem, d... mi wytrzepałoMikromir napisał(a):Jako kobieta z gór wyobraź sobie po prostu, że musisz iść szlakiem np. w Pieninach (bo jutro jadę ), przechodząc czasem przez potok po rozrzuconych mokrych głazach i skałkach - i będziesz wiedziała, jakie buty się nadadzą.
piekara114 napisał(a): A gdzie w Pieniny jedziesz? Ja ostatnio byłam rowerkiem ze Szczawnicy pod Czerwony Klasztor i z powrotem... Nie powiem, d... mi wytrzepało
Mikromir napisał(a):piekara114 napisał(a): U mnie ostatnie noce to spore opady deszczu, dziś ma już spokojnie być....
Mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Pod sosenką byliśmy jakoś zaraz po wydarzeniu.... Szkoda jej...Mikromir napisał(a):Sosenki po przejściach żal...
Wiesz, widoki mi się trochę opatrzyły..... Stad też myślę, że jakoś mi się w góry chodzić specjalnie nie chce, zwłaszcza na wakacjach... A dla uzupełnienie: siedząc w pracy patrzę na Policę, Babia Góra mi się chowa...Mikromir napisał(a):Kiedy przejeżdżałam koło Suchej to sobie nie po raz pierwszy pomyślałam - w jakich Ty pięknych okolicach mieszkasz, Beata!...
piekara114 napisał(a):Wiesz, widoki mi się trochę opatrzyły..... Stad też myślę, że jakoś mi się w góry chodzić specjalnie nie chce, zwłaszcza na wakacjach... A dla uzupełnienie: siedząc w pracy patrzę na Policę, Babia Góra mi się chowa...