Na tej stronie masz duużo róznych ujęć
https://www.tripinview.com/presentation ... r=overview
Na takie zwiedzanie chyba najlepiej kupic drona i mieć wtedy zdjęcia z kazdej strony ')
Widoki rewelacyjneMikromir napisał(a):cd.
13 lipca 2019
Plaża Voidokilia, grota Nestora, Paleokastro
Wreszcie docieramy do twierdzy i wchodzimy do niej przez wyrwę w murze zawieszoną dość wysoko nad końcem ścieżki - lekko nie jest, ale widoki z Paleokastro to rekompensują.
ogorek napisał(a):Na takie zwiedzanie chyba najlepiej kupic drona i mieć wtedy zdjęcia z kazdej strony ')
mysza73 napisał(a):Podziwiam za wspinaczkę (nawet ferrata po drodze była ) ...
mysza73 napisał(a):mnie by się chyba nie chciało w upale włazić
Chyba jednak się starzeję, bo w tym roku nawet na wschód słońca nie wstałam ... no ale może bym i wlazłaMikromir napisał(a):mysza73 napisał(a):mnie by się chyba nie chciało w upale włazić
Sądząc po Twoich relacjach śmiem twierdzić, że jednak pierwsza byś tam wlazła.
Mikromir napisał(a):mysza73 napisał(a):Chyba jednak się starzeję, bo w tym roku nawet na wschód słońca nie wstałam ...
To naprawdę niepokojące... A to taki dobry rocznik przecież ten 73... Z której strony wyspy stacjonowałaś?...
Mikromir napisał(a):mysza73 napisał(a):A mieszkaliśmy we wiosce Alyki - południowy zachód wyspy
Hmmm... Czy to nie komplikuje nieco kwestii obserwacji wschodów słońca?...
Mikromir napisał(a):mysza73 napisał(a): ... to się nie zwlekłam
Nie wiem, czy to dla Ciebie pocieszające, ale ja mieszkałam na wschodniej stronie półwyspu Meseńskiego i... też się nie zwlekłam na wschód słońca.
Mikromir napisał(a):Wejście w plażowej sukience maxi, szczególnie przez tę dziurę w murze, wymagało pewnej kreatywności. Cóż, aparat na szyję, telefon w łapę, a kiecka w zęby i jakoś dotarłam...
CROberto napisał(a):Mikromir napisał(a):Wejście w plażowej sukience maxi, szczególnie przez tę dziurę w murze, wymagało pewnej kreatywności. Cóż, aparat na szyję, telefon w łapę, a kiecka w zęby i jakoś dotarłam...
Widok zacny
Ale fotka z tą ekwilibrystyką też by mnie zainteresowała....
Cyknął ktoś?
mysza73 napisał(a):CROberto napisał(a):Mikromir napisał(a):Wejście w plażowej sukience maxi, szczególnie przez tę dziurę w murze, wymagało pewnej kreatywności. Cóż, aparat na szyję, telefon w łapę, a kiecka w zęby i jakoś dotarłam...
Widok zacny
Ale fotka z tą ekwilibrystyką też by mnie zainteresowała....
Cyknął ktoś?
Nie śmiałam prosić