megidh napisał(a):Ciekawe czy wybierają tylko tych ze zgrabnymi nogami
Tak, podobno to jedno z kryteriów wyboru.
Buciki z bąblami mają świetne i pięknie podkute:
Czy Twoja rodzina nie jest przypadkiem moją rodziną ... bo u mnie jest podobnieMikromir napisał(a):7 sierpnia 2018
Nareszcie do domuuu!!!...
Właściwie to ja mogłabym pobyć w tej Grecji jeszcze dłużej, wcale by mi to nie przeszkadzało... Ale rodzinka z niezrozumiałych dla mnie powodów cieszy się, że wracamy do domu... Dziwne...
Oczywiście, że się upomnę , a co to ja jestem , jakiś gorszy sortMikromir napisał(a):Dziecię oczywiście otrzymało od Egona prezencik, tym razem w postaci kolorowanki i kredek - Mysza, upomnij się następnym razem, może też Ci dadzą.
Dzięki i do zobaczenia po przyszłych wakacjachMikromir napisał(a): Serdecznie dziękuję wszystkim Czytelnikom relacji za udział w tej wirtualnej podróży po Peloponezie!
Fantastycznie było lecieć tam jeszcze raz wraz z Wami!
mysza73 napisał(a):Czy Twoja rodzina nie jest przypadkiem moją rodziną ... bo u mnie jest podobnieMikromir napisał(a):7 sierpnia 2018
Właściwie to ja mogłabym pobyć w tej Grecji jeszcze dłużej, wcale by mi to nie przeszkadzało... Ale rodzinka z niezrozumiałych dla mnie powodów cieszy się, że wracamy do domu... Dziwne...
mysza73 napisał(a):Czy Twoja rodzina nie jest przypadkiem moją rodziną ... bo u mnie jest podobnieMikromir napisał(a):7 sierpnia 2018
ogorek napisał(a):mysza73 napisał(a):Czy Twoja rodzina nie jest przypadkiem moją rodziną ... bo u mnie jest podobnieMikromir napisał(a):7 sierpnia 2018
Moja pierwsza myśl - zostawmy te rodziny w domu (będą może szczęśliwsi) a my jedźmy "grupą"
Ale druga myśl, że każdy będzie wolał gdzie indziej i taniej upakować rodzine na kwaterze niż "singli" w małych ap.
Trzecia myśl - może nasz tryb wakacyjny bardzo "nam" odpowiada a rodzinie już mniej ??
piekara114 napisał(a):Już no ale jakieś małe podsumowanie to chyba będzie?
krzyzak74 napisał(a):BRAWO BRAWO BRAWO !!!!!!!!!!!!
piotrf napisał(a):Dziewczyny , mam pomysła : stwórzmy nową wyjazdową rodzinę , możecie mnie adoptować - na 1000% nie będę się opierał gdy będziecie chciały przedłużyć pobyt w Grecji To samo dotyczy każdego innego miejsca na ziemi
maslinka napisał(a):Danusiu, dzięki za wciągającą relację i cudne zdjęcia. Jak się w końcu do tej Grecji przekonamy, będzie jak znalazł
ajdadi napisał(a):Bardzo fajnie się z Wami zwiedzało i Peloponez i całą resztę zresztą też...
mysza73 napisał(a):ogorek napisał(a):mysza73 napisał(a):Czy Twoja rodzina nie jest przypadkiem moją rodziną ... bo u mnie jest podobnieMikromir napisał(a):Właściwie to ja mogłabym pobyć w tej Grecji jeszcze dłużej, wcale by mi to nie przeszkadzało... Ale rodzinka z niezrozumiałych dla mnie powodów cieszy się, że wracamy do domu... Dziwne...
Moja pierwsza myśl - zostawmy te rodziny w domu (będą może szczęśliwsi) a my jedźmy "grupą"
Ale druga myśl, że każdy będzie wolał gdzie indziej i taniej upakować rodzine na kwaterze niż "singli" w małych ap.
Trzecia myśl - może nasz tryb wakacyjny bardzo "nam" odpowiada a rodzinie już mniej ??
Tylko ciekawe dlaczego moja córeczka(pełnoletnia ) w przyszłym roku jedzie z nami na wakacje i oboje z tatusiem już w październiku mnie pytali, co tam ciekawego na kolejne wakacje zaplanowałam