Będę zaglądać, bo za 3 tygodnie mam być na Peloponezie .
pzdr.
Garo&Justa napisał(a):Od Twojej relacji zalezy gdzie wybiorę kierunek w przyszłym roku, Cro lub Gr
moniab napisał(a):Ja też przycupnę w Grecji nigdy nie byłam
wiolek_lp napisał(a):Kurcze przeczytałam tytuł i pomyślałam, że fajnie jak by to Danka pisała
No i strzeliłam
wiolek_lp napisał(a): Ps. nie wiem czy czasem nie poznaje na Twoim zdj. jednego miejsca, w którym byłam 21 lat temu
Jer napisał(a):Peloponez chodził mi po głowie jak i kilka innych miejsc na wrześniowy wypad. Zobaczę co mnie ominęło w tym roku.
piotrf napisał(a):Latanie sprawia mi przyjemność , dodatkowo w TAKIM Towarzystwie - to na koniec świata i dalej
tiwa napisał(a):Będę zaglądać, bo za 3 tygodnie mam być na Peloponezie .
pzdr.
megidh napisał(a):W tym roku zaczęłam przygodę z Grecją. Padło na Rodos, ale już się zastanawiam nad przyszłorocznym kierunkiem. Może mnie zachęcisz i będzie to Peloponez.
Mikromir napisał(a):piotrf napisał(a):Latanie sprawia mi przyjemność , dodatkowo w TAKIM Towarzystwie - to na koniec świata i dalej
Witaj. Towarzystwo zaiste zebrało się tu już zacne, bardzo się cieszę i czuję się zaszczycona.
yzedef napisał(a):Czuję że to będzie super relacja . Dodatkowo czuję, że jest duża szansa iż i tym razem pójdę w Twe ślady
Tak więc śledzę wątek cierpliwie i notuję wszystko skrupulatnie
sdolas napisał(a):Też w GR nie byłem, pewnie nie będę
Danka, wtrącę się, bo ja takie porównanie już robiłam za wakacje 2016 - tu możesz sobie zobaczyć, a tu moje porównanie Cro v. GR.sdolas napisał(a):Co Wy się tacy pro greccy zrobiliście, co w tym niedawno tak uwielbianym Cro jest nie tak
Z chęcią podpytam, czy będzie jakieś drobne finansowe porównanie Cro vs GR ?
Mikromir napisał(a):wiolek_lp napisał(a): Ps. nie wiem czy czasem nie poznaje na Twoim zdj. jednego miejsca, w którym byłam 21 lat temu
Ciekawe, które to zdjęcie?...
sdolas napisał(a):Co Wy się tacy pro greccy zrobiliście, co w tym niedawno tak uwielbianym Cro jest nie tak
sdolas napisał(a):Z chęcią podpytam, czy będzie jakieś drobne finansowe porównanie Cro vs GR ?
piekara114 napisał(a):Fajnie móc tak wcześnie zarezerwować sobie wakacje, u mnie się nie da.... no i Krk na lot średnio ma coś w styczniu dostępne (koleżanka od 2 lat kupuje i zawsze narzeka, więc jestem na bieżąco)..... A do Wawy jednak min. 4,5 jazdy.... Ale ja już mam zgodę na kolejne wakacje samochodem (bo w lipcu jeszcze samolot się plątał po głowie i all), więc bardzo się cieszę ...
wiolek_lp napisał(a):Poza tym wydaje mi się ,że najbardziej na południu byliśmy wtedy tylko przy Kanale Korynckim