Ale pustki w Imotski - ani jednego ludzia oprócz Was.
Pozdrav
_chudy_ napisał(a):maslinka napisał(a): Płaci się 20 kun od osoby (ponoć od czerwca tego roku) za "wszystko w Imotski", jak się wyraził ten pan, czyli Modro i Crveno Jezero oraz twierdzę Topana.
Sprawa jest wybitnie świeża bo jeszcze 17 czerwca opłat nie było o czym mogę solennie zapewnić .
mkm napisał(a):Podoba mi się ... Latasz jak ta gołębica u Dragojevica
Pozdrav...
_chudy_ napisał(a):maslinka napisał(a): Płaci się 20 kun od osoby (ponoć od czerwca tego roku) za "wszystko w Imotski", jak się wyraził ten pan, czyli Modro i Crveno Jezero oraz twierdzę Topana.
Sprawa jest wybitnie świeża bo jeszcze 17 czerwca opłat nie było o czym mogę solennie zapewnić Niestety chyba wykrakałem w swojej relacji że to się zmieni...
Jacek S napisał(a):Ale pustki w Imotski - ani jednego ludzia oprócz Was.
el_guapo napisał(a):_chudy_ napisał(a):maslinka napisał(a): Płaci się 20 kun od osoby (ponoć od czerwca tego roku) za "wszystko w Imotski", jak się wyraził ten pan, czyli Modro i Crveno Jezero oraz twierdzę Topana.
Sprawa jest wybitnie świeża bo jeszcze 17 czerwca opłat nie było o czym mogę solennie zapewnić .
Albo...opłaty to jego prywatna inicjatywa.
Gdyby tak było, to strategię przyjął słuszną:
- uprzejmość,
- niska cena,
- album w cenie...
Nikt nie będzie drążyć tematu, czy za opłatami stoi on sam, czy może TZ Grada Imotski
longtom napisał(a):viltob08 napisał(a):
Gdzie to cudo???
Maslinka ma w planie jeszcze jedno jeziorko, w innym kolorze. Wtedy napiszę gdzie są te polskie.
pzdr
marze_na napisał(a):longtom napisał(a):maslinka napisał(a):Czyżby to był Duszatyń w Bieszczadach?
Nad jez. Duszatyńskim to dawno temu, w epoce analogowej byłem.
A nad tym co dziś pokazałem całkiem niedawno
Chwila cierpliwości.
Czyli nie można zgadywać dalej?
longtom napisał(a):wyjaśnienie zagadki częściowo od Ciebie też zależy
pzdr
weldon napisał(a):Wygląda na "krajową" taryfę
Powrót do Nasze relacje z podróży