Fajnie widzieć, jak Ty BOL widzisz:)
zwłaszcza ostatnie zdjęcie podoba mi się:)
maslinka napisał(a):mkm napisał(a):Maslinko , dostatecznie blisko Bolu, a zarazem w odpowiedniej odległości od Zlatnego ... i już prawie w Murvicy ...
Camping wygląda bardzo fajnie
Czytałam, że w Murvicy są ładne plaże
mkm napisał(a):maslinka napisał(a):mkm napisał(a):Maslinko , dostatecznie blisko Bolu, a zarazem w odpowiedniej odległości od Zlatnego ... i już prawie w Murvicy ...
Są prawie identyczne jak w Gromin Dolcu na Hvarze
mkm napisał(a):maslinka napisał(a):mkm napisał(a):Maslinko , dostatecznie blisko Bolu, a zarazem w odpowiedniej odległości od Zlatnego ... i już prawie w Murvicy ...
majeczka napisał(a):mkm napisał(a):maslinka napisał(a):mkm napisał(a):Maslinko , dostatecznie blisko Bolu, a zarazem w odpowiedniej odległości od Zlatnego ... i już prawie w Murvicy ...
...czyli Murvica
mkm napisał(a):maslinka napisał(a):mkm napisał(a):maslinka napisał(a):
To na pewno mi się spodobają. Chociaż w Gromin Dolcu nie byłam
... no to jedziemy ...
Liczyłam na to, że tam pojedziemy
Dosłownie
maslinka napisał(a):
Z tej perspektywy Zlatni Rat robi dosyć przytłaczające wrażenie Wydaje się, że nie ma ani centymetra miejsca wolnego od leżaków i parasoli. Na szczęście już wkrótce okaże się, że aż tak źle nie jest
maslinka napisał(a):
Od Zlatnego Ratu dzieli nas tylko kilka kroków... Wchodzimy w iglasty las i przez moment mamy wrażenie, że jesteśmy nad Bałtykiem. Dojście do plaży całkiem jak nad polskim morzem:
maslinka napisał(a):
Porównania do bałtyckiej plaży jeszcze powrócą, ale w następnej odsłonie relacji