Interseal napisał(a):Dla odmiany "nasza" łajba nazywała się Voga i jednak była ciut większa .
Magda O. napisał(a):Aaaaaa....mijaliście "mój" Sumartin ale tam było cudownie... co do kierunku, który obraliście (na miasto): my byśmy zrobili dokładnie tak samo
kkra napisał(a):My kierowaliśmy się tam, gdzie wszyscy, podpływaliśmy do Bolu motorówką, bo mały tak szybko nie doszedłby tam:)
maslinka napisał(a):Na Brac na pewno pojedziemy, tym razem na dłużej, byc może nawet na połowę pobytu w Cro Zaczęliśmy od fishpicniku, ale nabraliśmy apetytu na całą wyspę
maslinka napisał(a):
Miasto było dla nas priorytetem. Na Zlatnim Racie spodziewaliśmy się tłumów i nie zawiedliśmy się , więc nie bardzo nam się tam śpieszyło. W końcu po drodze były też inne plaże Ale i na tej najpopularniejszej plaży w końcu wylądowaliśmy. Trzeba było zobaczyć to cudo
Faktycznie, blisko nie jest. Ale na szczęście droga prowadzi zacienioną promenadą.
Magda O. napisał(a):Kiedy dalsza część relacji? Strasznie jestem ciekawa
Lidia K napisał(a):I wystarczyło Wam na miasto i kilka plaż te 4 godziny?
Lidia K napisał(a):Zadarskie widoczki z wieży to jest to co mi się najbardziej podobało . Jednak dałaś się wyciągnąć na lekki wysiłek wchodzenia pod górę.
Lidia K napisał(a):Pozdrawiam serdecznie i życzę aby Ci praca była lekką i przyjemną (obyś cudze dzieci uczył)
Lidia
Jacek S napisał(a):maslinka napisał(a):Już wiem, co znaczy słowo studenac
Studnia?
agus78 napisał(a):W pełni się z Tobą zgadzam Maslinko!!! Ja też bardzo lubię to miasteczko. Nie wiem dlaczego ma taką złą sławę, że komercja, że najbrzydsze na wyspie... Owszem, tak jak napisałaś - Zlatni Rat w 100% komercyjny, ale samo miasteczko urocze. I takie jakieś przyjazne, ja się tam świetnie czułam!!! I ten oszałamiający kolor morza, w zestawieniu z czerwienią dachów, kamiennymi murami i palącym słońcem - dla mnie niezapomniany.
agus78 napisał(a):Dziękuję Maslinko za cudną Chorwację Twoimi oczami - czyta się lepiej niż niejeden przewodnik!!!
Magda O. napisał(a):Zaskoczyłaś mnie tym klasztorem - w Bolu byłam dwa razy i nie trafiłam na niego
longtom napisał(a):maslinka napisał(a):
Do tej pory Bol bardzo nam się podoba
Mi też
pzdr
Powrót do Nasze relacje z podróży