markasyt napisał(a):"Pozdrav iz Osora" to był tylko taki wstępik?
Tak, dokładnie, wzorem dwóch ubiegłych lat najpierw krótkie wpisy z kafejek internetowych (ech, to uzależnienie ), a potem relacja właściwa.
minimartini napisał(a):Jak Maslinka zaprasza - nie można odmawiać
Nie przyjmuję odmowy
Rafał K napisał(a):Hej Agniecha Będę podglądał
Zapraszam i do podglądania
Anusiak75 napisał(a):Witaj Maslinko ...również zasiadam w wygodnym fotelu i czekam na dalszą relację...wyjeżdżam dopiero 10 września, więc chętnie czytam relacje tych, którzy urlop mają już za sobą
Do 10 września to może nawet skończę, a może nie...
ewciaku napisał(a):Ja też czekam na ciąg dalszy. Super, że pogoda się udała. Już nie mogę się doczekać kiedy wygrzeję sobie kości.
Jeśli chodzi o pogodę, to "wstrzeliliśmy się" idealnie. Dzień przed naszym przyjazdem padało i w dzień wyjazdu lało, a w czasie pobytu raz spadło tylko kilka kropli. Mieliśmy wielkie szczęście
agus78 napisał(a):Z nieskrywaną przyjemnością dołączę zatem do Waszej wycieczki jeśli mogę
Jasne, że możesz. Wszyscy się zmieszczą
Interseal napisał(a):Najbardziej ciekawi mnie co kryje się pod hałem "przygodowanie"
Mam nadzieję, że Cię nie rozczaruję
alula napisał(a):witaj
zapowiada się pięknie i interesująco jako, że jestem nowa siądę grzecznie w drugim rzędzie
Witaj. Wszystkie miejsca są tu równie dobre, z drugiego rzędu widać tak samo dobrze jak z pierwszego
Ania W napisał(a):Witaj...I ja również z przyjemnością poczytam.
Już nie mogę się doczekać co było dalej...
Cześć Aniu. A ja czekam na Twoją relację
jan_s1 napisał(a):Cres i Lošinj? Nie znam, niestety. Ale dzięki Tobie pewnie troche poznam.
Mam nadzieję, że choć trochę
helen napisał(a):Jestem i ja, będę czytać do środy, a po powrocie mam nadzieję, na dużo cudnych zdjęć i opisów. Pozdrawiam
Helen, Twoje relacje były inspiracją do odwiedzenia Pagu. Dzięki
agary35 napisał(a):Witam i czekam na ciąg dalszy
Ciąg dalszy już niebawem, czyli jutro
_chudy_ napisał(a):To ja teraz też chętnie "posłucham" cudzej relacji...
Będzie mi miło
longtom napisał(a):Ty 11 wjechałaś na Pag, my 11 z Pagu przenieśliśmy się na Pasman. Tak więc wyspa była cały czas zasiedlona
A myślałam, że się może gdzieś tam na Pagu spotkamy, bo pamiętałam, że pisałeś, że się tam wybieracie. Pasman - ciekawe... Będzie relacja?
Twoja relacja z Cresu też mi się bardzo przydała
MoldeR napisał(a):Będę śledził na bieżąco;-)
Już się czuję śledzona
Monty napisał(a):Takiej relacji nie można pominąć!
Bardzo mi miło, że tak uważasz
woka napisał(a):Maslinka, Ty to masz szczęście ..... ledwo wjechała i już orzeł.
Zwierzaki nas w tym roku wyjątkowo kochały, co było i dobre i złe Z jednej strony delfin, z drugiej osa Ale na razie ciii...
Magda O. napisał(a):Melduję się i ja! Będzie kajaczek i piękne widoki, więc nie może mnie tu zabraknąć, a że do mojego wyjazdu jeszcze tydzień z hakiem, to rekompensuję sobie brak pogody za oknem czytaniem relacji i oglądaniem fotek
W takim razie zapraszam na kajaczek. Miejsca jest dość
mariusz-w napisał(a):W czasach naszych przepraw ... folderów tam nie rozdawano !
... i prom jakby nowszy !
Prom faktycznie bardzo fajny. I duży!
ita napisał(a):no takiej relacji to ja nie przepuszczę
Cześć Ita. Bardzo się cieszę
Aguha napisał(a):Grzecznie zasiadam na widowni. Obiecuję nie szeleścić papierkami i nie siorbać z kubka.
Witaj, Aguha. Z tą grzecznością nie musisz przesadzać
Bocian napisał(a):Aguha napisał(a):Grzecznie zasiadam na widowni. Obiecuję nie szeleścić papierkami i nie siorbać z kubka.
I nie chrapać
Bocian, mam nadzieję, że tak nudno nie będzie
Adam.B napisał(a):Witaj Maslinko draga , przeczytalem , obejrzałem 1 odcinek teraz czekam na c.d
Cześć Adaś. Fajnie, że jesteś.
Elizasz napisał(a):Ja również przycupnę cichutko w kąciku
Co Wy wszyscy tak cichutko? Nieśmiali jacyś czy co?
Witaj
Cynamonko, lecz się z kataru i pisz u siebie. Czekam
Kobieto, jeśli chodzi o Pag, to tyle już o nim napisałaś, że pewnie nie będzie tu nic odkrywczego. Byliśmy na wyspie zaledwie 5 dni. Ale cóś na pewno się znajdzie
p28piotr napisał(a):Witam
pozwól, że i ja usiądę z boku i z przyjemnością poczytam Twoją relację
Pozdrawiam
Zapraszam serdecznie
Brokers, Irekcity - witajcie
No to się napisałam
Pozdrav