No, a na Cresie jest jeszcze Beli, piękne miasteczko, z klimatem, i rewelacyjnymi plażami, u nas w ścisłej czołówce jeśli chodzi o atrakcyjne miejsca na wyspie

Interseal napisał(a):Dobrze, że oprócz miejsc fantastycznych i pewniaków, pokazujesz także takie, do których raczej nie warto za wszelką cenę zaglądać.
O ile z Cresu jeszcze coś wyciągłem dla siebie wieczorową porą, to te miejsca z dzisiejszego odcinka ... takie se...łagodnie mówiąc.
piotrf napisał(a):Fajnych miejsc tam nie brakuje a podczas czytania Twojej relacji szalka Cresu z każdym odcinkiem staje się cięższa![]()
AniaJ. napisał(a):No, a na Cresie jest jeszcze Beli, piękne miasteczko, z klimatem, i rewelacyjnymi plażami, u nas w ścisłej czołówce jeśli chodzi o atrakcyjne miejsca na wyspieMaslinko, nie byliście??? No tak, wszędzie być się nie da...pewnie zostawiliście sobie Beli na następny raz
![]()
Magda O. napisał(a):Resztę relacji doczytam po powrocie (dziś w nocy wyruszam) Piszę, żeby wiedzieć, w którym miejscu skończyłam
. Trochę ze smutkiem to czytam, bo w tym roku plany uległy radykalnej zmianie i nie bedzie Chorwacji...
ale jedziemy (lecimy) w równie fajne miejsce (mam nadzieję), a Chorwacja w przyszłym roku (mam jeszcze większą nadzieję).
Powrót do Nasze relacje z podróży