Aguha napisał(a):Pozdrowienia z Poznania
mariusz-w napisał(a):... obydwa widoczki zupełnie niepasujące do tego co u nas za oknem !
Jacek S napisał(a):Ładna "zajawka" nowej relacji.
Franz napisał(a):Dzięki, chłopaki, że zaglądacie. Przerwa w relacji właśnie się kończy. Muszę jeszcze tylko doprowadzić temperaturę w domu do dodatnich wartości, rozmrozić rurki ogrzewania, wody i kanalizacji, a potem obserwować, czy gdzieś w ścianach i podłogach będą się pojawiały mokre plamy z (tfu! tfu!) popękanych rur.mariusz-w napisał(a):... obydwa widoczki zupełnie niepasujące do tego co u nas za oknem ! ;)Jacek S napisał(a):Ładna "zajawka" nowej relacji.
Z samych "zajawkowych" fotek mógłbym spokojnie relację zrobić. ;)
Chciałem jeszcze z ostatniewgo hotelu przesłać pozdrowienia, ale internet postawił się okoniem. Zatem już z domu - ostatnie pozdrowienie z Portugalii:
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Dzięki, chłopaki, że zaglądacie. Przerwa w relacji właśnie się kończy. Muszę jeszcze tylko doprowadzić temperaturę w domu do dodatnich wartości, rozmrozić rurki ogrzewania, wody i kanalizacji, a potem obserwować, czy gdzieś w ścianach i podłogach będą się pojawiały mokre plamy z (tfu! tfu!) popękanych rur.
franko napisał(a):Ładnie się prezentujesz w tym "oknie"
franko napisał(a):Pozdraiwam także.
Zresztą też Wojtek.
mahadarbi napisał(a):Ogarnij dom i siadaj do relacji
piotrf napisał(a):Pewnie to żadna pociecha , ale nie Ty jeden walczysz z zamrożonymi rurami - taka zimowa promocja
mariusz-w napisał(a):Nie przejmuj się, nie Ty pierwszy ... znam takich tutaj (i nie tylko siebie mam na myśli) ... co im pozamarzało i mokre plamy mają, a z domu nie wyjeżdżali !
piotrf napisał(a):Wspaniały "balkonik" z ostatnirgo zdjęcia , że o widoku nie wspomnę . . .
Jacek S napisał(a):Ferie się skończyły i Wojtek wrócił i trochę ciepła przywiózł.
mariusz-w napisał(a):Franz napisał(a):Wcale mi się do kraju nie spieszyło.
Co do tego ... to nie miałem i nie mam wątpliwości !