nomad napisał(a):Ty sam zagęszczasz sieć własnych wędrówek-6 relacji równoczesnych
i ta doskonała pamięć do wszystkich miejsc i zdarzeń.
Z pamięcią coraz gorzej, niestety. Wiesz, właśnie te wspomnienia, które tu snuję, mają na celu nie tylko pokazanie kilku ciekawych propozycji spędzenia wolnego czasu, ale również odkurzenie zdarzeń sprzed kilku lat, zanim mi się zupełnie zatrą.
Co do liczby tych relacji, to jest jeszcze zaczęty niedawno trucht słoweńsko-chorwacki oraz fotograficzny suplement Velebitu. I właśnie niespecjalne zaintersowanie w tamtych okolicach sprawiło, że zawiesiłem na kołku jedną relację, mogąc uruchomić inną.
maslinka napisał(a):Zdjęcia, jak zwykle, przepiękne! Hiszpania to dla mnie zupełnie obcy teren, ale bardzo chciałabym ją poznać. Mam nadzieję, że niedługo mi się uda.
Dziękuję bardzo.
Życzę Ci udanej realizacji hiszpańskich planów.
W tym wątku oprócz wędrówek po Pirenejach będzie nieco Hiszpanii i nieco Francji. W całości poświęcony Hiszpanii będzie późniejszy wątek w ramach hiszpańskiego cyklu. Początkowo myślałem o tytule "Hiszpania od A do... A", jako że planowałem przejazd od Andaluzji po Asturię. W efekcie trasa została znacznie rozszerzona i będę musiał pomyśleć nad nowym tytułem.
Joanka23 napisał(a):jeszcze napisz, gdzieś Ty takich przebierańców wynalazł
...ja to myślałam, że jakiegoś toreadora mi tu zapodasz a nie takich chuderlaków
To Vittoria w Kraju Basków.
Torreadora żadnego nie spotkałem. A wiesz, że w Hiszpanii odchodzi się już od corridy? Kilka miast juz jej zaprzestało, a prawdopodobnie wkrótce zniknie z pozostałych.
Joanka23 napisał(a):...no ale już rodzaj męski mamy ... to teraz przyszedł czas na rodzaj żeński ... - żebyśmy całościowy obraz kraju i jego mieszkańców mieli!
Poszukam, może coś znajdę.
slapol napisał(a):Wojtek, jedź se na Grenlandię na przykład...fotnij Eskimosa lub lepiej Eskimoskę....to będzie czad....
Tam mnie jakoś nie ciągnie. Ale już taka Islandia - owszem.
slapol napisał(a):...na PEWNO dobrze...jestem święcie
Dziękuję. No cóż, nawet nie wypadało odpowiedzieć inaczej.
jan_s1 napisał(a):No, no... Takie zdjęcia niepozornie wyglądającymi kompakcikami!
Ale gdzieś na forum przeczytałem, że to nie aparat się liczy, tylko fotograf.
Niestety, wtedy jeszcze nie potrafiłem właściwie podejść do pstrykania fotek w pochmurne dni, co będzie tu widać.
jan_s1 napisał(a):Świat jest jednak piękny.
Twój świat.
Tak, świat jest piękny.
Nasz świat.
Pozdrawiam,
Wojtek