Pozwól Franz, że przysiądę przy kolejnej Twojej relacji
Osobiście zaliczyłem tylko te...Costy no i Barcelonę....a Twoja jakość to inna jakość
Pozdrawiam
Joanka23 napisał(a):Ale tam jest ładnie!...
Joanka23 napisał(a):Wywołujesz zdjęcia Franz?... - bo ja jakbym takie posiadała to wywołałabym obowiązkowo!...
slapol napisał(a):Pozwól Franz, że przysiądę przy kolejnej Twojej relacji
Osobiście zaliczyłem tylko te...Costy no i Barcelonę....a Twoja jakość to inna jakość
marsylia napisał(a):Pięknie
No i właśnie teraz ta północna Hiszpania kusi...
mutiaq napisał(a):Ale cuda!
Zdjęcie z mostem i to z "plażą" i z torami i z ....
Poprostu bajka.....!!!!
mutiaq napisał(a):Czy to z torami mogłabym prosić na maila w oryginalnej wielkości?
Trafiony zatopiony - to jest niesamowite miejsceFranz napisał(a): Gdy po raz pierwszy zobaczyłem mezquitę, zostałem nią oczarowany już na zawsze.
Masz rację jest to niezła zagadka Chociaż Bartek miał na to jakaś teorię - muszę go zapytaćA najciekawsze są równoległe względem siebie autostrady, z których jedna jest płatna, a druga bezpłatna. Nie rozgryzłem jeszcze tej filozofii
Właśnie widzę - pięknie Costa Verde - czyli ta północno - zachodnia Hiszpania, z której zrezygnowaliśmy No cóż - jak spadać to z duuużego koniaFranz napisał(a):Niektóre są przepiękne.
Franz napisał(a):mutiaq napisał(a):Ale cuda!
Zdjęcie z mostem i to z "plażą" i z torami i z ....
Poprostu bajka.....!!!!
Plaże, wybrzeże - to w kolejnej relacji. Zapuszczona, nieużywana wąskotorówka jeszcze się tu pojawi.mutiaq napisał(a):Czy to z torami mogłabym prosić na maila w oryginalnej wielkości?
Poszło, Kasiu.
Gdybyś przypadkiem nie otrzymała - daj znać.
Pozdrawiam,
Wojtek
mutiaq napisał(a):Więc oczekuję na te plaże CUDA!
Zdjęcie otrzymałam , dziękuję!
Tymona napisał(a):Trafiony zatopiony - to jest niesamowite miejsce
Tymona napisał(a):Właśnie widzę - pięknie Costa Verde - czyli ta północno - zachodnia Hiszpania, z której zrezygnowaliśmy No cóż - jak spadać to z duuużego konia
Tymona napisał(a):p.s. A mapki będą
marsylia napisał(a):Franz, jestem w każdej Twojej relacji, tylko skrytoczytacz ze mnie
marsylia napisał(a):Bo mnie zazdrość zżera, że w tylu miejscach byłeś
Franz napisał(a):A potem wezmę w dłoń kufel piwa albo kieliszek wina, poczuję chłód napoju na podniebieniu i westchnę: ale jednak to i owo mi się w życiu udało...
U-la (było: shtriga) napisał(a):Też jestem skrytoczytacz, bo za Tobą trudno nadążyć
U-la napisał(a):Twoje zdrowie Wojtek - gdzieś wieczorem wynajdę jakąś lampkę rrrrriojy i wypiję
Joanka23 napisał(a):Tymona mi obiecała, że wygrzebie jakieś zdjęcia Portugalczyków i Hiszpanów... ...na Ciebie też mogę liczyć?
Franz napisał(a):Oto kilku specjalnie dla Ciebie:
Franz napisał(a):Joanka23 napisał(a):Wywołujesz zdjęcia Franz?...
Nie, zostawiam wyłącznie w wersji elektronicznej. Nie miałbym co robić z tradycyjnymi zdjęciami, albumami. Regały mam zapełnione książkami.