elfik99 napisał(a):korbaczik napisał(a):Franz napisał(a):korbaczik napisał(a):Nie zastrzegłaś tajemnicy...
Może było małym druczkiem...
Pozdrawiam,
Wojtek
Wiesz jak to jest z kobietami.
Szowinista z Ciebie wyłazi!!!
Rozbawiłaś mnie.
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Zajefajna jedynka jest tam przy tych schodach!!! Chyba od światła???
Może jakiś miecz świetlny...
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):[Ale nie mogę się przy tej jedynce połapać w tych schodach...... Te z lewej idą z dołu do góry ale te z prawej...... z góry na dół??????
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):[Ale nie mogę się przy tej jedynce połapać w tych schodach...... Te z lewej idą z dołu do góry ale te z prawej...... z góry na dół??????
Można ulec takiemu złudzeniu. Te schody prowadzą w górę od lewej strony. Zakręcają i wyżej je widać od dołu.
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Zajefajna jedynka jest tam przy tych schodach!!! Chyba od światła???
Pozdrawiam,
Wojtek
Ale nie mogę się przy tej jedynce połapać w tych schodach...... Te z lewej idą z dołu do góry ale te z prawej...... z góry na dół??????
korbaczik napisał(a):elfik99 napisał(a):Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Zajefajna jedynka jest tam przy tych schodach!!! Chyba od światła???
Pozdrawiam,
Wojtek
Ale nie mogę się przy tej jedynce połapać w tych schodach...... Te z lewej idą z dołu do góry ale te z prawej...... z góry na dół??????
Shody dla nietoperzy i elfów.