piotrf napisał(a):Franz napisał(a):I odwieczne pytanie: jakiego koloru jest woda w jeziorze.
Odp.: Jeziorowego
W odróżnieniu od np. takiego Schlegeis, tu nie ma lodowców, więc brak wody w kolorze seledynowym...
Pozdrawiam,
Wojtek
piotrf napisał(a):Franz napisał(a):I odwieczne pytanie: jakiego koloru jest woda w jeziorze.
Odp.: Jeziorowego
Franz napisał(a):te kiero napisał(a):mógłbym tam siedzieć i siedzieć, patrząc w to zielone oczko, odcienie rewelacyjne
I odwieczne pytanie: jakiego koloru jest woda w jeziorze.
Pozdrawiam,
Wojtek
razpol napisał(a):Jeziorka faktycznie piękne..
mariusz-w napisał(a):tony montana napisał(a):podoba mi się to miejsce
... mnie również.
longtom napisał(a):Cały urok tego jeziorka w tym, że jest różnokolorowe.
longtom napisał(a):Fajne tylko trochę małe na kajak.
adania napisał(a):Wojtku od kilku tygodni zachwycona biorę udział w Waszych kolejnych podróżach. Dzięki Twojej relacji mogę być w tak pięknych miejscach na świecie. Kiedyś też byłam bardzo aktywną osobą .Góry, spływy kajakowe to były moje klimaty. Obecnie stan zdrowia nie pozwala na żadną aktywność. Bardzo się cieszę, że w ten sposób mogę uczestniczyć w Waszych wyprawach. Zdaję sobie sprawę ile wysiłku i czasu pochłania opisanie tych podróży. Wykonujesz "super robotę" dla takich osób jak ja. Dziękuję Tobie i Beacie.
tony montana napisał(a):Jeziorko na przedostatnim zdjęciu - idealne miejsce na piknik:)
z Piwkiem
tony montana napisał(a):Jeziorko na przedostatnim zdjęciu - idealne miejsce na piknik:)
te kiero napisał(a):Pireneje zupełnie dla mnie nieznane, ale kryją w sobie wieeele dobrego
te kiero napisał(a):Franz, czy masz jakąś mapkę z zaznaczeniem tego jeziorka