Nie boję się napisać, że to miejsce to absolutny optyczny orgazm
pozdrawiam, Michał
piotrf napisał(a):Grant Kolorado Canyon przytłacza i onieśmiela ogromem i pięknem , różnorodnością kolorów skał , uruchomił też moją wyobraźnię , bo podobnie jak Monument Valley w Arizonie związany jest z westernami , którymi zachwycałem się jako bardzo młody człowiek
piotrf napisał(a):Trzeba wspomnieć o tym , że jego długość to prawie 450 km , szerokość do 29 km , a głębokość do 2 km . . .
piotrf napisał(a):Piękne zdjęcia , jesteś szczęściarą , bo byłaś tam teraz - w czasie kiedy tam byłem , miałem do dyspozycji 24 klatki Kodaka
wiola2012 napisał(a):Podczas tego wyjazdu, każdy miał jakieś priorytety. Gdybyśmy sporządzili listy i porównali je, to na każdej, na czołowym miejscu, uplasowałby się Wielki Kanion.
Pojemna karta pamięci sprawia, że nie zastanawiam się często nad ujęciem tylko pstrykam, a potem nie wiem co odrzucić. Może klisze były lepsze
Kapitańska Baba napisał(a):Pojemna karta pamięci sprawia, że nie zastanawiam się często nad ujęciem tylko pstrykam, a potem nie wiem co odrzucić. Może klisze były lepsze
Nie!!! Bo byłoby za mało zdjęć 24 fotki z Twojego kanionu? Chyba oszalałaś Kobieto
wiola2012 napisał(a):Ta brunatno - szara plama w dole na wprost, to rzeczka, pewnie dopływ Kolorado, bo na Kolorado to mi nie wygląda .
dangol napisał(a):Będziemy więc podziwiać niezmiennie
Kapitańska Baba napisał(a):Brak mi słów żeby określić piękno kanionu
Kapitańska Baba napisał(a): Żaden człowiek nie stworzy takiego cuda jak Natura
tony montana napisał(a):…wiewiórka słodka (w takiej Wlk. Brytanii przewaga szarych nad rudymi/brązowymi)