Z tymi lotami nadal można trafić dobre promocje Choćby sprzed chwili...
https://www.fly4free.pl/wycieczka-do-no ... -3641-pln/ tutaj cena za lot i hotel na tydzień. To według mnie super opcja
Pozdrawiam, Michał
majkik75 napisał(a):Z tymi lotami nadal można trafić dobre promocje Choćby sprzed chwili...
https://www.fly4free.pl/wycieczka-do-no ... -3641-pln/ tutaj cena za lot i hotel na tydzień. To według mnie super opcja
Pozdrawiam, Michał
majkik75 napisał(a):Z tymi lotami nadal można trafić dobre promocje
majkik75 napisał(a):Jeśli chodzi o bagaż rejestrowany,m to nie wszystkie linie lotnicze z tego zrezygnowały. Na przykład British Airways, które też mają niezłe ceny na loty do NYC, oferują bagaż rejestrowany w cenie. Lufthansa też.
LOT-u pod uwagę w ogóle nie biorę, bo ci to mają ceny z kosmosu!
wiola2012 napisał(a):...Ma jeszcze ważną wizę, był już niejeden raz, zawsze wracał o czasie, a i tak, już na miejscu, był dość szczegółowo przepytywany prze kontrolę graniczną. Dlaczego? Bo może chce uciec przed wojną.
Siostra dzwoni co drugi dzień ze swoimi przemyśleniami, dopytuje co postanowiliśmy w sprawie wakacji...
wiola2012 napisał(a):Wizę jeśli ktoś ma, to dobrze, jeśli nie ma, musi złożyć wniosek w Elektronicznym Systemie Autoryzacji Podróży tzw. ESTA. ...
... Słuchaj, może jednak złóżcie o normalne wizy? Będzie pewniej.
majkik75 napisał(a):To jeśli dobrze czytam, wasz background jest trochę inny Znaczy się już macie przećwiczone parę tematów
majkik75 napisał(a):Możesz napisać jaka jest różnica między "normalną" wizą a tą z ESTA ?
I słyszałem, że starając się o wizę, trzeba już mieć bilety ? Czy jednak najpierw mozna starać się o wizę, bo jak się okaże że nie dadzą, to bilety poszły fruwać ... ?
Kapitańska Baba napisał(a):Takie opóźnienie to nie opóźnienie
Kapitańska Baba napisał(a):Nie wiem czy czytałaś moją bardzo starą relację kiedy to podróż do Włoch samolotem zajęła nam 22,5 godziny
woojtekg napisał(a):Również zapisuje do czytania.
Pewnie kiedyś polecimy zwłaszcza że też mamy punkt zaczepienia.
wiola2012 napisał(a):Chyba nie . Jedną ze starszych Twoich czytałam na wypasionym statku, jakiś cruise to wtedy był .
Kapitańska Baba napisał(a):wiola2012 napisał(a):Chyba nie . Jedną ze starszych Twoich czytałam na wypasionym statku, jakiś cruise to wtedy był .
To właśnie tam, na Costę docieraliśmy tak długo, horror jakiś