maslinka napisał(a):Wielkie wow!
Niebieskie ubranka się przydały Bez nich wyglądalibyście jak zmokłe kurki
Oj przydały! Tak naprawdę wyglądaliśmy tak :
megidh napisał(a):No jestem pod wrażeniem .
Takie niebieskie ubranka bardzo by się nam przydały podczas tegorocznych wczasów, bo bardzo zmokliśmy podczas deszczu.
Teraz już mam takie przygotowane "na zaś".
marze_na napisał(a):Moja sister cioteczna z podobnym entuzjazmem opowiadała o swoich wrażeniach z tej eskapady. Tyle, że ona wyruszała z kanadyjskiej strony.
Świetna przygoda
Kapitańska Baba napisał(a):Mega miejsce
Natura jest wspaniała i te atrakcje które potrafi nam zafundować są najlepsze i niepowtarzalne
Kapitańska Baba napisał(a): Woda na twarzy, pył - hmmmmm.....nie powiem nic więcej żeby nie zdradzić ale tak mi się z bliższymi miejscami skojarzyło
O Matko! To znaczy się będzie się u Was działo
To jednak jest żywioł
majkik75 napisał(a):… Dla mnie chyba ten rej stateczkiem byłby najciekawszy ...
majkik75 napisał(a): Chociaż na takie cudo natury z jakiego kąta nie spojrzeć to chyba ryje beret
Kapitańska Baba napisał(a):To jednak jest żywioł
Zdjęcie pod tym Twoim zdaniem jest obłędne
wiola2012 napisał(a):A gdzie byliście w tym roku? Musisz się pospieszyć z kreteńską relacją, bo Ci się Gosiu zaległości robią
wiola2012 napisał(a):Tym razem kierujemy się na zachodni cypelek, na punkt widokowy Terrapin Point. Z niego najlepiej widać wodospad Horseshoe.
megidh napisał(a):Tym razem padło na Turcję. A zaległości się robią, bo niestety cierpię ostatnio na chroniczny brak czasu.
megidh napisał(a):A już te nocne iluminacje rozłożyły mnie na łopatki… Wyczytałam ponadto, że wymiana oświetlenia, którą wykonano w 2016 roku, kosztowała 4 miliony dolarów .
piotrf napisał(a):Piękna jest ta dziura w ziemi z wodą - jak to określił mój znajomy z Buffalo ( wcześniej mieszkał Denver - dla niego wodospad z automatu kojarzy się z górami )
Pozdrawiam
Piotr
wiola2012 napisał(a):No to wracamy do domu. A dokąd Oni jadą? Któż to wie ...
[/color]