Marlowe1994 napisał(a):Rzeka Zrmanja.
Dziękuję Panie Dokładny. Już poprawiłem tę literówkę. Coś jeszcze znalazłeś? Śmiało przecież cie stać.
piotrf napisał(a):wiola2012 napisał(a):Apartament typu studio, Unaqua, 40euro/doba. Pewnie czym wcześniej tym lepiej.
Doskonały wybór, będziecie zadowoleni
, znajomi spędzili tam kilka jesiennych dni , ich opinia - "było cudnie"
Pozdrawiam
Piotr
wiola2012 napisał(a):Piotrze, przez Ciebie, przepraszam- dzięki Tobie, już nie mogę się doczekać
.
piotrf napisał(a):...
Rozważyłbym też odwiedziny w kilku ciekawych miejscach w B&H ( Ostrożac , Bosanska Krupa ) , co prawda nie leżą na terenie PN Una , ale warto moim zdaniem je odwiedzić
piotrf napisał(a):Rozważyłbym też odwiedziny w kilku ciekawych miejscach w B&H ( Ostrożac , Bosanska Krupa ) ..
romuald22 napisał(a):Dodałbym jeszcze Počitelj i Blagaj.
romuald22 napisał(a): A w tym niezwykle pięknym kraju jest mnóstwo innych ciekawych miejsc które kiedyś zamierzam zobaczyć.
romuald22 napisał(a):Dodałbym jeszcze Počitelj i Blagaj. Gdzie byłem. A w tym niezwykle pięknym kraju jest mnóstwo innych ciekawych miejsc które kiedyś zamierzam zobaczyć.
wiola2012 napisał(a):Zapisałam, może się uda.![]()
wiola2012 napisał(a):To prawda, szkoda tylko, że ma tak mało morza, byłby cenową konkurencją dla Cro. A może już by nie był
piotrf napisał(a):...Nieprzebranym źródłem inspiracji tu na forum jest relacja Wojtka ( Franz ) - B&H - spacer pomiędzy minami .
piekara114 napisał(a):Czyli jakie?
Bo jak szukałam na dwa dni przed pobytem w lipcu to były wolne tylko obiekty po 50-60 eur za 2 os.. o wyglądzie pokoi wolę nie wspominać....